![]() |
Re: Roman
Knd ne vedem?
|
Daca faceti "scandal" va zic eu ca va zice politia multe :D Chiar daca e parcare privata
|
Pai poate nu ai vazut filmuletu :))
Quote:
|
le dati si voi 5peturi de bere...si va lasa paznicii sa faceti c vreti
|
Quote:
|
baietii ne vedem in seara asta la un 10 in parcare la Kaufland?
|
Sa faceti poze pt forum....daca va vedeti
|
stabiliti o zi si o ora... daca sunt mai multe zile si mai multe ore, mai bine, avem de unde alege, votam...:)
|
Quote:
|
master ...belea vopseaua..ti'am mai zis eu.. jante.. folie si esti tatic .. in seara asta ziceai ca aveai suspensie super sport :lol: :lol: nu crede'am ca incap 5 in seicento...pacat ca ai venit la 10 juma' ...la 10 fix a mai fost un baiat cu o berlina alba...care cred ca venit pt intalnire dar ...eu fraier....nu m'am bagat i seama cu el
|
Da frate, that's the next level...cand vin de la mare ma pun pe facut ceva verzisori si asta si doream sa ii cumpar. 4 jante si sa foliez si restul geamurilor + alte mici detalii de stilizare...eh...oricum...ne adunam noi mai multi in curand...ce naiba...
|
V-ati intalnit pan la urma?...
|
fratilor, puneti-va poze cu masinile... vreau sa stiu si eu dupa cine ma uit pe strada...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Si ca tot am terminat 1 etapa la masinuta si tot zicea cineva k vrea poze cu masinutele personale hop top ca bag eu una :) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:44. |
- Copyright 2026 4Tuning