![]() |
Re: Bacalaureat 2007
Quote:
|
cat despre partea cu "sunt putine poezii"..ia uita-te de la varianta 60-70 in sus pana la 100 sa vezi ca sunt 90% poezii...la fel si in subiectele de oral ;) proza o stiu aproape toata,mai am poeziile..
|
Quote:
lauda-te :lol::lol:... n-ai vazut ca la elena cuza i-au filmat pe dobitoci spunand ca au dat bani de protocol :( LE: poezii nu sunt multe. in principal se bazeaza pe romantism (eminescu), simbolism (bacovia) si modernism (blaga, arghezi sau ion barbu). mai sunt si neomodernismul si postmodernismul dar astea apar fiecare intr-o singura cerinta... de unde rezulta probabilitate mica bafta ;) |
ok nu am dat nimic :lol: glumeam :)
|
nu faceti greseala sa va laudati ca ati dat bani sau mai stiu eu ce...ca se afla si e nasol apoi..tine-ti pt voi lucrurile astea...e cel mai bine;)
|
apropo de bac-ul oral la romana....vedeti ca au aparut niste culegeri cu subiectele rezolvate, atat cele de tip I cat si cele de tip II...cautati-le pe la librarii...merita!:)
|
Quote:
ps: citeste cu mare atentie ce am zis in postul de mai sus ! am zis clar ca la oral sunt PUTINE POEZII nicidecum la scris ;) ... oricum ai lua-o e mai multa proza...nicidecum 90% =))) si inca ceva..nu generaliza ... ca mai sunt unii care trec cu vedere si te vad prost si iti dau 9 sa scape de tien asa e ..dar nu isneaman ca in toata tara e la fel ce draq ! si iar un atestat e un rahat..eu il aveam acum daca vroiam cu 10 fara sa ma prezint macar ..nu compari atestatul cu bacul ma! orice prost isi poate lua atestat in info sau engleza ..sunt atatea firme care dau ;) |
apropo...voi cum va imbracati pt oral?am inteles ca se tine cont si de tinuta...
|
pantaloni de costum,pantofi si camasa :oops:
|
asa ma gandeam si eu....sa vedeti voi ce calduri o sa induram....imi doresc sa treaca odata....ca nu mai suport
|
eu in doliu ;) cu o fata trista ... vor spune sa imi dea o nota mare ca-s amarat acum :))))
|
bai....faza e ca trebuie sa fim siguri pe noi...sa nu le aratam ca avem morcovu....:)
|
Va recomand din tot sufletul site-ul www.ebacalaureat.ro.
Ajuta mult |
merci mult, uitasem de site-ul asta...eu nu aveam toate subiectele de la oral...;)
|
chiar ii fain site-ul asta ... mersi
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:01. |
- Copyright 2026 4Tuning