Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti.html)
-   -   Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti/43895-masinile-userilor-onesti-masini-tunate-stilate-aranjate-onesti.html)

® Al3cS ® 21-06-07 11:41

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

Vezi ca schimba leduri cineva din bacau ma :) vb cu el si poate te ajuta :)

Andrey_FL 21-06-07 12:31

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

pai eu lea am deja..sunt leduti de la bricheta...SI UNDE GASESC leduri "xenon"

aleks 21-06-07 13:15

ftu, pot sa te intreb ce sistem audio ai pe masina?
din pura curiozitate...

Andrey_FL 21-06-07 17:11

deocamdata am doar 2 boxe pe spate..tre sa imi iau un mp3 si am un tun de bass care trebuie pus

® Al3cS ® 21-06-07 17:19

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 959466)
ftu, pot sa te intreb ce sistem audio ai pe masina?
din pura curiozitate...

Da tu aleks :lol::twisted: tu cu ce te mai lauzi :) este luna iunie :) aproape sf :twisted: :twisted: :twisted:

Andrey_FL 21-06-07 18:15

2 Attachment(s)
opelul este din onesti dar nu e inca inmatriculat...este al unui priten deal meu

dexter_20 21-06-07 21:13

15 Attachment(s)
cu dedicatie speciala

TheFasterMan 21-06-07 21:34

5 Attachment(s)
skoda octavia vazuta prin incinta....:D

Ratzza 21-06-07 22:05

10 Attachment(s)
Ceva masini misto surprinse de telefonu meu :P

® Al3cS ® 21-06-07 23:03

VOLVO ala era si prin bc :)

real_speedmasters 21-06-07 23:09

Quote:

Originally Posted by bc_01_ftu (Post 959390)
pai eu lea am deja..sunt leduti de la bricheta...SI UNDE GASESC leduri "xenon"

tot la brichete . exact k acelea cu led albastru,.... nu-ma k astea au leduri cu un alb f puternic.

Andrey_FL 21-06-07 23:20

speedmaster..lasa asa ca e frumos si asa....poate nu mi la fac acum si cand vin inapoi pana pleci u vb u cu DIV...k

Bmw_Rulllzzz 22-06-07 01:02

vectra albastrta nu este a lui, este a lu' tasu' ;) calibra aia alba e rupta'n gura dar are vreo 160 de cai, scoate flacari pe teava de esapament. m-am dat cu el :lol:

real_speedmasters 22-06-07 08:21

adik e "rupta-n gura dar are 160 Hp" ????????

ori e varzza... ori musk din astfalt ?!

pai pune si u un filmulet ceva de la liniutza.................

real_speedmasters 22-06-07 08:24

FTU .. nici o problema.

All times are GMT +2. The time now is 06:59.

- Copyright 2026 4Tuning