![]() |
Re: Ce volan ai in masina ?
am volanul stock dar catdecurand il voi schimba cu unul sport
|
classic de e39 facelift ... 4spite cu airbag si fara comenzi (il urasc) :(
|
Volanul stock al masinii:
-4 spite (desi pare mai accesibil cu 3) -airbag (nu prefer volan fara airbag cat de frumos ar arata... daca nu are airbag, degeaba) -din cauciuc (dar prefer pielea) |
sport M
|
1 Attachment(s)
sparco monza...in dacia berlina
|
1 Attachment(s)
|
Stock , comenzi pe el . Multumit , rezista si la pumni cand imi sare tandara.
|
1 Attachment(s)
Sport: Victor
|
Quote:
|
Stock in 3 spite cu piele, cu airbag, confortabil.
|
1 Attachment(s)
M'am uitat pe tot topicul si in secunda aceea am vazut in fata un user intr'un accident frontal dand cu capul in volanul acela de metal ...
Imaginea ? Destul de neplacuta , dar tot odata m'am gandit cum unul cu airbag poate salva viata. Eu am volan stock cu cele 4 cerculete , airbag , piele , si comenzi pe volan! |
2 Attachment(s)
Masina nefiind dotata cu airbag, am decis sa schimb volanul stock cu unul sport, MOMO Apache pe care vreau sa-l retapitez tot cu piele.
Partea buna e ca, in caz de accident, centura ma impiedica sa dau cu capul de volan, iar in lipsa airbagului nu exista riscul sa mi se imprime 4 cerculete pe frunte :-P. Partea si mai buna este ca sunt al dracului de atent la volan, iar riscul sa mi se intample un accident grav este mult mai mic astfel. |
Quote:
Cat despre volan , daca si asa nu avea airbag , ai facut o afacere buna!:D |
2 Attachment(s)
Issota momentan , inainte raid dino 28 ( de vanzare )
|
Daca aveam airbag, nu m-ar fi deranjat cu nimic si nu as fi schimbat volanul. Daca tot nu are, macar Momo e mai mic si am mai mult loc.
Quote:
Tu, cu airbag, scapi cu viata dupa un impact la 250? Eu zic ca nu, airbagul ii ajuta eventual pe cei de la descarcerare sau pompele funebre, sa faca mai usor un puzzle din capul tau. PS: eu am zis ca fiind atent diminuez mult RISCUL, nu am afirmat ca mie nu mi se poate intampla nimic cat timp sunt atent. In opinia mea, atentia face diferenta mai mult decat un airbag. PS2: daca tu omori un sofer nevinovat din neatentia ta, iar tu scapi datorita airbagului, pe mine nu ma incalzeste cu nimic, ba dimpotriva, sunt chiar indignat. Nu ma refer la tine, ci in general. Eu am incheiat cu offtopicul. Putem facem un topic distinct, daca nu cumva exista deja. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning