![]() |
Re: Manta
mai baga poze, sa vada si ochiu nostru unde sa ajuns cu treaba
|
mecanicu meu e cam incet... ar vrea sa ia bani din 10 locuri odata sa faca 10 masini odata.. mereu cand intru in curte lucreza la alta masina...
|
Atunci se pare ca trebuie sa stai toata ziua dupa el sa-ti lucreze si tie ceva...pacat
Ce mai ai de facut la masina pana la vopsit? |
nici na terminat tinighgieria.. pe urma tre sa vopseasca compartimentul motor. sa puna motoru si cutia. radiator tot si sa traga instalatia electrica.. dupa ascona aia.. sa pun ceasuirle de bord.. alea cu 220 timonerie tot.. si pe ruma o iau d la el ca nu o vopsesc la el.. vad eu unde o vopsesc
|
Vopsitor cunosc eu 2 buni, deci se rezolva...
Poate nu-mi da Nae ambreiajul si pompa de apa ca ma supar pe el. Si o sa tecem pe acolo sa vedem ce vanzare ii mai facem, ca incep sa bag bani in ea, daca tot o repar dupa accident... |
7 Attachment(s)
o vopsesc la un service aici langa mine.. in 1 sapt e gata si e si cuptor.. si oricum e mult mai ok.. 1200euro cu tot cu materiale.. aici tot cam atat ma dua si dura mult mai mult si nu iese ca in service. cat despre masina in 3-4 zile e gata tinighgieria.. urmeaza partea cu motoru si electrica... maine o si antifonez pe dedesubt.. la podea. si portbagaj. mocheta am multi metri acasa trebuie sa o lipesc pe urma.. de abia astept s-o iau de acolo sa pun prelata pe ea.. 1 luna si s-o duc la vopsit.
|
Vopsesti si jantele tot acum?
|
da. tot acum.si compartimentul motor
|
Quote:
|
Nu reusesti sa ajungi joi cu ea la intalnire, asa-i?
|
iti dai seama ca nu .. sincer sa fiu. kred ca prin februarie o sa fie gata 100%
|
Quote:
|
arata bine masina tineo tot asa . ;)
|
6 Attachment(s)
d luni cika se apuca sa puna motoru am terminat si eu tinighgieria. mai are putin la aripi in fatza la sistemu d prindere de jos.. surubu ala.. si o antifoneaza repede ca e goala si in interior si pe dedesbut curata si degresata cu benzina cu teroson d`ala german de 1mil cutia de 5l
pana atunci am avut timp sa imi cumpar ceva audio pentru masina.. dvd cu divix si 2 ecrane de 7inci statie JBl statie US woofer jensen cabluri etc si niste difuri hi energy |
6 Attachment(s)
am dus scaunele si toate alea la tapitzer! 15mil piele tot. fetze de usi to
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning