![]() |
bestial si mini-u si A TT ala galben...foarte frumoase!!!
|
...
tata ... bug'ul ala... la 250 de cai ... e periculos rau sa mor yo ... adika mor yo daca ma sui in el ... :)
exact ce ziceam ... 2 light :) |
:lol: :lol: sa vezi cum arata un mini cu bodykit stau sa caut niste poze sati pun sa te inbolnavesc putin... :lol: :lol:
|
rs 4 - mie imi spuneai?
|
:lol: :lol: ce sati spun frate?? :?: :lol: :lol:
|
:) :) :) :)
|
asta...mie im i spuneai?
Quote:
|
manne tu mai intrebat daca tie iti spuneam ....si eu team intrebat ce sati spun?? :)
|
Am vazut ieri la Antena 1 ca sambata viitoare vor da un reportaj cu Impreza de la C & C. Au aratat si ieri ceva imagini... Se invartea ala cu ea pe acolo, etc. :)
|
Shit :) In Polonianu este asa, ca acici. Este foarte putin informatie in normal TV despre tuning.
Avem repede masini, 1/4 mile pro eveniment si TV nu vine acolo. Avem cel mai repede din luma S4 si nu au facut programul despre ea :( Acuma o luna a schimbat putin pentru ca a deschis un canal numai despre masini ( TVN TURBO ) si avem un program numai despre tuning. Si acolo pot sa uit pe masini tunate :) Asta saptamana a foat despre S2000 cu compresor si cu Car-audio, cu care tip a castigat CAR-AUDIO Champioship in Polonia. |
da polonia este cu mult in fata noastra la tuning..dupa ceam vazut eu la vtg pe site-ul lor ..tari de tot mai ales s4 vtg killer :lol: :lol: :lol: tare de tot..
|
:D
|
:lol: :lol: :lol: te razi nu... :lol: :lol: ce sa faci asta este realitatea..eu unu recunosc .. :)
|
dap, e adevarat ca tuning nu prea este acoperit de catre posturile de televiziune .... dar daca stam bine si ne gandim, poate e mai bine asa :) ... faza e ca de ex eu, daca-mi prezinta masina intr-o emisiune la un post local de televiziune, si cum majoritatea pieselor nu ai voie pe strada :) ,,, apoi da-ti seama ca ma i-au politistii in \"vizor\" , asa-i sau nu?
sau un WRX STI, daca-i scoti catalizatoarele si te joci putin cu ea o faci sa scoata 12 sec la 1/4mile dar guess what daca te prinde cu ea pe strada cu modificari care depasesc standardul t-alegi cu o amenda frumoasa :) acum mai este si partea a doua a tuning-ului ,masinile de la track/concursuri legale etc, alea da, ar trebui acoperite mai bine decatre TV stations. |
yo stiu ca subaru..ii tare pe 1/4 miile ..cat timp scoate un subaru original???? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2026 4Tuning