![]() |
Re:
Quote:
Uitete putin ce a zis el si cum i-ai raspuns tu!!! |
Re:
Quote:
|
Si te rog nu mai implica clubul in discutiile tale personale cu diferiti oameni de pe acest forum!!!
Eu nu cred ca ti-am spus nimic rau, si nici proprietarul, asa ca nu vad d c te iei de el sau de club!!! Cat despre Mutzu, reactia lui mi se pare fireasca la raspunsul tau. Nu am inteles, te-ai simtit inclus in categoria aia sau ce??? |
Re:
Quote:
Nu cred ca daca un prieten de-al tau s-ar chinui sa ishi faca o mashina in care a bagat o gramada de bani tzi-ar comveni sa spuna cineva ca e o mare porkarie shi nu te-ai urca in ea. |
1 Attachment(s)
masina nu are potential de tuning???... :roll:
|
1 Attachment(s)
fata...am si eu la fel...
|
Re:
Quote:
Trabantul poti sa-l faci cum vrei ca nu e masina de 30000euro cabrio bla bla :wink: Nu un prieten,eu daca mi-as prezenta masina si as primii critici poate mi-as pune un semn de intrebare..Stii cum e vb aia daca 5 insi iti zic ca esti beat atunci esti beat.Nu am nici o treaba cu clubul vostru a fost doar o afirmatie..daca eram si eu intr-un club sigur colegii mei imi tineau partea.Aici e o problema de gusturi dar uitandu-va in poll veti vedea ca gusturile sunt cam apropiate la multi |
Re:
Quote:
Trabantul poi sa-l faci cum vrei ca nu e masina de 30000euro cabrio bla bla :wink: Nu un prieten,eu daca mi-as prezenta masina si as primii critici poate mi-as pune un semn de intrebare..Stii cum e vb aia daca 5 insi iti zic ca esti beat atunci esti beat.Nu am nici o treaba cu clubul vostru a fost doar o afirmatie..daca eram si eu intr-un club sigur colegii mei imi tineau partea.Aici e o problema de gusturi dar uitandu-va in poll veti vedea ca gusturile sunt cam apropiate la multi |
Promit ca aceasta sa fie ultima mea interventie pe aceasta tema, dar nu ma pot abtine.
M-am uitat in pool, shi nu m-am iutat numai acum. Am observat ca statistica variaza in functie de comentarii. Ieri, cat inca nu incepusetzi voi cu jignirile shi comentariile negative pool-ul arata cu totul altfel, shi sti bine asta. Totushi nu pot sa cred ca totzi cunoscatorii tuningului-arta au intrat de-abia azi pe topic shi au votat, fara sa tina cont de cele scrise aici. Mai multe daca e hai sa vb pe PM sa nu ne facem shi noi de ras ca altzii :lol: |
E normal sa-ti dai cu parerea cu privire la o masina ... dar nu e normal sa jignesti proprietarul si efortul depus pt a modifica masina. Masina e destul de reusita; din punctul meu de vedere, spatele ar fi trebuit sa fie facut altfel ... De exemplu ca in pozele puse de mine si de B39738 ca alternative.
Oricum masina nu e nici pe departe kitch, eu m-as sui foarte multumit la volanul ei. Si 307-le CC ca si 307-le normal are potential de tuning ... ca doar 307cc wrc numai stock nu e .... mai ganditzi-va inainte sa spuneti ca nu are potentzial de tuning. Si nu sunt 2 eleroane, \"cel mic\" e parte a portbagajului(stock) |
Re:
Quote:
Vyruss:Nu cred ca au fost influentate cumva voturile din comentarii..poti vedea si alte polluri de ex cel cu Dacia in care nu au fost discutii incinse si totusi are multe voturi la kitch..La CTL tot la fel a fost o polemica dar vei vedea ca stau altfel voturile.Eu cred ca e parerea corecta P.S. Cred ca si culoare ii da un mare minus,e prea stearsa(stiti melodia aia cu m-am saturat in pm de atat gri metalizat) |
\"- 2 eleroane, unul catogoric in plus.... cel mare merge, dar este pus \"incomod\" datorita celui mic, total neestetic... \" Ar trebui sa trimitem chestia asta la rieger ca si ei au pus 2 eleroane. De fa[t ce stie Rieger ce-i ala tuning, ar trebui sa ia lectii de la Romania.
|
Acum am regasit cine a pus post-ul cu : \"- 2 eleroane, unul catogoric in plus.... cel mare merge, dar este pus \"incomod\" datorita celui mic, total neestetic... \" .......... Pacat :(
|
Re:
Quote:
SFW Ce am spus in postul de mai sus, am spus intr-un mod ironic. In cazul meu nu e vorba de club pt ca eu si proprietarul ne cunoastem dinainte de AfterDark si 4 Tuning :wink: |
m-am prins :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:08. |
- Copyright 2026 4Tuning