Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   PEUGEOT 307 Kid Tuning (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/4340-peugeot-307-kid-tuning.html)

shadow 31-03-05 16:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lowrider\"
Quote:

Originally Posted by \"mutzu\"
As vrea sa stiu si eu, cui din lumea asta nu i-ar place o masina de 30.000 de euro ?
Cabrio- full option-2000 16v

Si aia care ati votat, fiti curajosi, si spuneti-mi si mie ce masini aveti, de nu v-ati pune la asta la volan ?
Fac pariu ca sunteti niste prosti, cu dacii, maxim masina straina din 85..
aratati-mi ca nu e asa ..
:roll:

Chiar m-am enervat :evil: :twisted:

1.Kitul exterior super comun..de la BMW ursulet la solente e vazut(vb aia \"dar mai stiu ca sunt cateva sute ca a ta,\"BUG Mafia)
2.Eleronul super kitch..nu isi are rostul..dar sanchi,omul are Evo sau Impreza :wink:
3.Masina cu toate modificarile ei..307 CC nu e o masina cu potential de tuning...poate doar in photoshop.CC-ul e o masina tinereasca,funky in nici un caz nu e de tuning de accea ii sugerez propietarului sa o aduca la starea initiala..ar arata muuult mai bine si in plus nu ar rade lumea de el
========================================
mutzu-Pentru ca ma simt jignit de afirmatiile tale iti dau replica.Esti un bulangiu care il pupa pe propietar in fund sa te dea si pe tine o tura prin oras,am vazut de cand a montat kitul cat de entuziasmat si pupincurist erai
Daca promiti ca imi lauzi si mie masina asa iti promit ca o sa te iau din statia de tramvai si te duc pana la urmatoarea

Uitete putin ce a zis el si cum i-ai raspuns tu!!!

lowrider 31-03-05 16:14

Re:

Quote:

E de ajuns?

shadow 31-03-05 16:19

Si te rog nu mai implica clubul in discutiile tale personale cu diferiti oameni de pe acest forum!!!
Eu nu cred ca ti-am spus nimic rau, si nici proprietarul, asa ca nu vad d c te iei de el sau de club!!!
Cat despre Mutzu, reactia lui mi se pare fireasca la raspunsul tau. Nu am inteles, te-ai simtit inclus in categoria aia sau ce???

Vyruss 31-03-05 16:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lowrider\"
Quote:

E de ajuns?

Am inteles parerea ta, asha ca hai sa punem punct comflictului. Promit ca inainte sa modific ceva la trabantul meu sa itzi cer parerea.
Nu cred ca daca un prieten de-al tau s-ar chinui sa ishi faca o mashina in care a bagat o gramada de bani tzi-ar comveni sa spuna cineva ca e o mare porkarie shi nu te-ai urca in ea.

B39738 31-03-05 16:20

1 Attachment(s)
masina nu are potential de tuning???... :roll:

B39738 31-03-05 16:21

1 Attachment(s)
fata...am si eu la fel...

lowrider 31-03-05 16:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Vyruss\"
Am inteles parerea ta, asha ca hai sa punem punct comflictului. Promit ca inainte sa modific ceva la trabantul meu sa itzi cer parerea.
Nu cred ca daca un prieten de-al tau s-ar chinui sa ishi faca o mashina in care a bagat o gramada de bani tzi-ar comveni sa spuna cineva ca e o mare porkarie shi nu te-ai urca in ea.

Trabantul poti sa-l faci cum vrei ca nu e masina de 30000euro cabrio bla bla :wink: Nu un prieten,eu daca mi-as prezenta masina si as primii critici poate mi-as pune un semn de intrebare..Stii cum e vb aia daca 5 insi iti zic ca esti beat atunci esti beat.Nu am nici o treaba cu clubul vostru a fost doar o afirmatie..daca eram si eu intr-un club sigur colegii mei imi tineau partea.Aici e o problema de gusturi dar uitandu-va in poll veti vedea ca gusturile sunt cam apropiate la multi

lowrider 31-03-05 16:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Vyruss\"

Trabantul poi sa-l faci cum vrei ca nu e masina de 30000euro cabrio bla bla :wink: Nu un prieten,eu daca mi-as prezenta masina si as primii critici poate mi-as pune un semn de intrebare..Stii cum e vb aia daca 5 insi iti zic ca esti beat atunci esti beat.Nu am nici o treaba cu clubul vostru a fost doar o afirmatie..daca eram si eu intr-un club sigur colegii mei imi tineau partea.Aici e o problema de gusturi dar uitandu-va in poll veti vedea ca gusturile sunt cam apropiate la multi

Vyruss 31-03-05 16:39

Promit ca aceasta sa fie ultima mea interventie pe aceasta tema, dar nu ma pot abtine.
M-am uitat in pool, shi nu m-am iutat numai acum. Am observat ca statistica variaza in functie de comentarii. Ieri, cat inca nu incepusetzi voi cu jignirile shi comentariile negative pool-ul arata cu totul altfel, shi sti bine asta. Totushi nu pot sa cred ca totzi cunoscatorii tuningului-arta au intrat de-abia azi pe topic shi au votat, fara sa tina cont de cele scrise aici.
Mai multe daca e hai sa vb pe PM sa nu ne facem shi noi de ras ca altzii :lol:

SFW 31-03-05 16:58

E normal sa-ti dai cu parerea cu privire la o masina ... dar nu e normal sa jignesti proprietarul si efortul depus pt a modifica masina. Masina e destul de reusita; din punctul meu de vedere, spatele ar fi trebuit sa fie facut altfel ... De exemplu ca in pozele puse de mine si de B39738 ca alternative.
Oricum masina nu e nici pe departe kitch, eu m-as sui foarte multumit la volanul ei.
Si 307-le CC ca si 307-le normal are potential de tuning ... ca doar 307cc wrc numai stock nu e .... mai ganditzi-va inainte sa spuneti ca nu are potentzial de tuning.

Si nu sunt 2 eleroane, \"cel mic\" e parte a portbagajului(stock)

lowrider 31-03-05 17:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
E normal sa-ti dai cu parerea cu privire la o masina ... dar nu e normal sa jignesti proprietarul si efortul depus pt a modifica masina.

SFW:Nu a fost jignit propietarul...doar un fan al acestei masini si nu a fost jignit gratuit, el provocand discutiile astea aprinse
Vyruss:Nu cred ca au fost influentate cumva voturile din comentarii..poti vedea si alte polluri de ex cel cu Dacia in care nu au fost discutii incinse si totusi are multe voturi la kitch..La CTL tot la fel a fost o polemica dar vei vedea ca stau altfel voturile.Eu cred ca e parerea corecta

P.S. Cred ca si culoare ii da un mare minus,e prea stearsa(stiti melodia aia cu m-am saturat in pm de atat gri metalizat)

xxdadixx 31-03-05 17:14

\"- 2 eleroane, unul catogoric in plus.... cel mare merge, dar este pus \"incomod\" datorita celui mic, total neestetic... \" Ar trebui sa trimitem chestia asta la rieger ca si ei au pus 2 eleroane. De fa[t ce stie Rieger ce-i ala tuning, ar trebui sa ia lectii de la Romania.

SFW 31-03-05 17:25

Acum am regasit cine a pus post-ul cu : \"- 2 eleroane, unul catogoric in plus.... cel mare merge, dar este pus \"incomod\" datorita celui mic, total neestetic... \" .......... Pacat :(

xxdadixx 31-03-05 17:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
Acum am regasit cine a pus post-ul cu : \"- 2 eleroane, unul catogoric in plus.... cel mare merge, dar este pus \"incomod\" datorita celui mic, total neestetic... \" .......... Pacat :(

- Numai Gratian poate spune cine a ajuns la concluzia asta pentru ca el a fost in juriu!
SFW Ce am spus in postul de mai sus, am spus intr-un mod ironic. In cazul meu nu e vorba de club pt ca eu si proprietarul ne cunoastem dinainte de AfterDark si 4 Tuning :wink:

SFW 31-03-05 17:37

m-am prins :lol:

All times are GMT +2. The time now is 11:08.

- Copyright 2026 4Tuning