![]() |
as
Una din putinele masini care se apropie de perfectiune, practic ar trebui schimbate jantele
|
Super marfa masina frate..... :shock:
|
Re: as
Quote:
|
daca poate propietaru sa puna si niste poze din interior. mersi mult.
|
Cred ca masina asta e una din cele mai tari masini din Romania la capitolul \"home made\"!
Super Respect pt X-ray eyes! |
nu stiam mashina decat din spate din filmuletu cu flacarile
din fata arata shi mai bine felicitari posesorului |
cunosc masina se e super tare
mai ales aruncatoru ala de flacari . cand a fost in piata constitutiei i a luat foc spoilerul spate :wink: |
sa l faca dintr un material care nu se aprinde atunci sa nu aiba shi alte surprize :)
oricum inca o data nota 10 pt mashina |
<Flow> draguta masina ,sa o stapanesti sanatos
da cred ca a remediat deja problema , super tare masina |
Re:
Quote:
sunt totusi curios cum a rezolvat problema ca am shi eu ganduri inflacarate cu mashina mea :lol: |
Tot rescpectul pt X-RAY :peace:
Imi pare rau ca nu am apucat sa o vad si eu deloc pana acum :( dar nu ma las , pana la urma o prind eu la un raliu, show, ceva ...... |
sal
de cand te caut ;)) era o data sa ma opresc in curul masinii ;)) veneam din mamaia spre oras.. pe dispensarului cum faci dreapta spre sensul giratoriu ;))
am auzit ca lucrezi singur.. as vrea si eu un id de messenger.. ca vreau sa-mi fac si eu masina frumoasa ;) bafta aaa.. si .. 10 e pre aputin zis ptr masina aia.. bravo id-ul meu: \" ascutind \" |
7 Attachment(s)
Sa vedem cine mai observa niste modificari ;))
|
se vad de la distanta orele de munca din spatele masinii si parerea mea este ca au meritat. DAR, vopseaua n-a nimerit-o. :D
|
BIZ: modificarile se vad de la 2,5 poste :)
Modificari - fata de cum arata anterior - s-au facut la spoilerul fata/spate, angel eyes, capota/plafonul/stalpii usilor vopsite negru si... cam atat imi vine-n minte. PS: cand imi aduc aminte de cum arata masina pe 2 mai 2004 si ma uit la ea acum... ma bufneste rasul; FELICITARI inca o data Andrei! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:51. |
- Copyright 2026 4Tuning