![]() |
Re: mi-am luat bmw 318i:))sport
pe spate cum ai lasat-o jos ?
|
Quote:
si pe fata am taiat 2 spire si le-am comprimat |
alta viata cu astea :shock: .....da tot nu mi-ai zis ...cand ne dam ?:D
|
Quote:
|
Adik i-a micsorat distanta intre spire... :rolleyes2
|
si cum a facut treaba asta ?
|
la cuptor :) Gianny vreau si yo vreau sa fac cu tine o liniutza poate o facem in 3 :)) (liniutza)
|
moama hyena cum se duce ursul tau...acum am ajuns acasa si vroiam sa postez p site...;))eram in pasaj la unirii intr-un g4 de 136cp...si abia mam tinut dupa tine...la budapesta te-ai uitat la mn si ai plecat;))bv man...super tare...ink ceva...ai motor de 1.6???sau doar asa scrie p masina;)):P salutare...bafta
|
din cate stiu eu de la fostul propietar este 2.0 daca nu ma insel:D
|
Quote:
|
Quote:
|
cred k m-a stii/...;))...k te-ai uitat la mn knd ai ajuns la budapesta acolo la semafor...k ma tineam dupa tn cu greu..;))bine s mai aude...oprisem muzik tot...sa aud muzik motorului...:X:X:X...deci cum am zis...in primavara poate ma alatur voua cu un e34:)ma primiti???
|
daca tu consideri o creatura masina de la semnatura mea atunci tare as fi curios cum arata masina ta :D
CHIAR SUNT CURIOS |
66NFS..vezi k ai pm d la mn...salut...si cel mai bn sa facem cum am zis io...k stricam topicul aiurea...
|
NFS nu stiu cat de ''vedeta'' esti tu printre acesti forumisti si sincer nici nu ma intereseaza,eu mi-am spus punctul meu de vedere si mi-l sustin pana la capat,oricine ar fi,deci daca aia este masina ta de jos cea fara bara din fata este total opusul meu,cred ca oi fi bagat destui bani in ea ca de nebunia costa dar daca masina aia mi-o vinzi cu 2 mii euro sincer nu a-si luao,cu banii aceia a-si cauta un 316 e30 de la un om serios si al mai ''bibilesc'' eu decat a ta care trebuie sa mai bag ceva bani ca sa o aduk la normalitate,asta e parerea mea,salut.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:09. |
- Copyright 2026 4Tuning