![]() |
Re: Reno 21 Wiliams
Quote:
|
5 Attachment(s)
poze cu jantele noi .... 17''
|
Criminala masina si mai ales jantele...sa le stapanesti sanatos. ;)
|
A iesit bine,dar fai ceva si la geamurile de pe fata,o folie de 30% sa fie intr-un fel ca prea se termina negrul ala din spate brusc asa.Si la arcuri ce le-ai facut,ai taiat sau sunt sport era bine sa fi fost janta la linie cu aripa si pragu dar cred ca trebuia sa fie de 8j sau 8,5j si cauciucurile mai mici in latime,insa se vede frumos si asa cu astea de laguna2. Poze cu ea noaptea mai trebuie cu luminile aprinse si un filmuletz ceva....
|
Quote:
|
Quote:
dar oricum ma bucur ca itzi place:)) |
2 Attachment(s)
2 poze recente :))
|
6 Attachment(s)
alte poze recente
|
aici se vede ca are si folie pe fatza:))
|
Masina este de admirat, dar parca bad boy-ul ala nu pare la locul lui, acolo.
|
Ultimile victime ale "21"-ului ....
vs. Seat CUPRA + soft .... 4-0 vs. Skoda Octavia 1.8t + soft by Super Cips ... 3-0 vs. Skoda Octavia 1.8t + soft by Aspad ... 2-0 vs. Golf V GTI (DSG) + soft by Aspad ... 1-0 .... se misca bine babutza :) :) :) |
in curand si filmuletze cu aceste curse
|
felicitari pentru aparitia la TV nu stiu daca ii chiar asa recenta insa eu de vreo 2 sapt am vazut-o la TV pot sa afirm ca e cel mai frumos 21 din tara , o mandrie de masina care aduce laudele de rigoare! bafta in tot ceea ce iti propui chiar daca nu am renault ca masina mica , am camion renault si stiu ce inseamna renault! ai sprijin moral , oridecare pot sa iti ofer de aici din Alba! bafta
|
Superba masina. Felicitarile mele. Jantele pica cum nu se putea mai bine!
|
deci incredibila masina...este foarte frumoasa!sa o stapanesti sanatos!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning