![]() |
Nu-mi mai incap in piele.. asa ca mi-am tras purtator de cuvant... pe Santos, care este.. :lol:
|
Niste \"prieteni\" de-ai tai, draga Mr 4tuning, au propus sa scoti juratele la cina (pe cheltuiala ta :twisted: ) si sa si faci cinste la ceilalti concurenti! :twisted: Asta ca sa incapi iar in pielea ta. 8)
Vreti discurs? \"A fost o decizie grea... Ne-am hotarat dupa multe ore de deliberari... :blahblah: :blahblah: :blahblah: Si nu cumva sa fleshcai buchetul de la fane, ca te dam jos imediat! :twisted: Aaaaaaa, am uitat si cea mai buna idee a \"prietenilor\" ... Locatia tatuajului :twisted: Asa ca, frumosilor, care este, felicitari ! :lol: |
Bueiii.. eu am zis ca nu imi fac nici un tatuaj.. sa nu va bata necuratul dak ma imbat la cina sa ma pictati :D
Aaa.. cina?... Romantica sper, care este :lol: :lol: |
Olalala..deja s`a terminat?Maaamaaa...am si uitat,noroc ca`mi vin pe mail chestiile alea!!.....Wau...Felicitari castigatorului :).....Dar oricum a fost tare...dupa cate vad :).....!! Oleak de caterink dar merge.....Mamaaa sunt pe I loc de la coada :peace: ....Acuma ma duc sa plang :cry: ,singur singurel in patutz...Noapte buna!!!!!
Glumea....nu plang :)....Felicitari inca odata castigatorului!!! :)!!! |
Re:
Quote:
|
:oops:
|
Pai.... ia sa vedem.... Bishop a iesit Mr 4tuning.... Carmen il invita la cina....... :peace: :peace: :peace: :yes: :yes: :yes: We have a winner, or what??? With a real prize too... :lol: :lol: :lol:
|
e foarte frumos...
daca nu vrea tatuaj, macar ii facem un articol de 1 pagina cu poze si il mediatizam, nu? |
Ati innebunit :lol: :lol:
|
:P Vreau eu tatuajul :P...................
|
Bishop ti-am pregatit coronitza!
|
Quote:
|
Ba da, dar trebuie oferite in cadru festiv. Acum tre sa ai grija la paparazzi, Bishop!
|
Mda.. cadru festiv.. daca va grabeati un pic cu jurizarea.... era numai buna scena de pe aeroport de la legala. :lol: :lol: :lol:
ps: parca ar fi pierdut la carti si a luat porunca :lol: ... nu premiu :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:07. |
- Copyright 2026 4Tuning