![]() |
Re: Machetele mele - SerXesS
Superbe piese,numai una si una,felicitari!!!
|
9 Attachment(s)
1991 Bugatti EB110 GT by Autoart
139 de exemplare produse Acceleratie 0-100km/h ................... 3.2 sec Viteza maxima .............................. 343 km/h |
Frumoasa macheta! :-)
Imi place foarte mult cum este realizat blocul motor, arata foarte realist! :lol: |
bomba racheta asta...
|
Frumos model! :) Tare frumos.
|
frumos acest EB 110... culoarea potrivita si producatorul :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
O macheta exemplar realizata cu un compartiment motor de zile mari. Masina in sine, nu prea mi-a placut la inceput ... un design un pic ciudatel, mai ales la partea frontala. Treptat, tocmai acest aspect m-a atras, apoi culoarea specifica marcii, jantele si simplitatea liniilor care ii dau un aspect masiv. Ar mai fi povestea din spatele modelului si performantele tehnice de exceptie care au facut din acest Bugatti un supercar de-a dreptul "nesimtit" si nemilos cu concurenta. :lol: |
exceptional...un model deosebit
|
10 Attachment(s)
the Master 8) ......... 1992 McLaren F1 by Autoart
65 de exemplare produse Acceleratie 0-100km/h ................... 3.2 sec Viteza maxima .............................. 386 km/h |
superb ! 8)
|
ce frumusete ai aici, un model extraordinar realizat de note 10 de cei de la AUTOart, felicitari
|
ce imi place mie macheta asta...foarte reusita, detalii de ramai impresionat!
|
Ce bine arata Bugatti..
|
Una dintre cele mai reusite machete de realizate de catre Autoart, prezinta o multime de detalii, atat la interior, cat si la nivelul motorului!
Alaturi de Pagani Huayra, Mclaren F1 ramane unul dintre cele mai reusite si mai detaliate modele de strada, lansate de catre AA! :lol: |
9 Attachment(s)
Sa va prezint acum si niste americane. Am doar 3 deocamdata :-).
1963 Chevrolet Corvette Stingray by Autoart Acceleratie 0-100km/h ................... 6 sec Viteza maxima .............................. 229 km/h |
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning