Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E12 - 518 modificat de mine (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/42771-e12-518-modificat-mine.html)

eugen_pustiu 27-06-08 14:59

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by c_bodo (Post 1616090)
off: hai sa presimtim cu toti ce culoare o sa fie :)) :P

on: daca tot ai facut atata "aerisirea" pe capota pune-i si un motor pe masura ... un sfat :P

...asteptam pozele :D

Pot sa-mi iau motor de 3,5 la super pret dar trebuiesc facute modificari...sunt sunt de prea multa vreme cu masina pe dreapta si abia astept si eu sa o scot pe strazi + ca mai am si un motor de 1.8i in garaj de rezerva...:D:D:D

Quote:

Originally Posted by bmw_alpina (Post 1615999)
spor la treaba... abia astept sa vad ce iese :D

P.S. Am o presimtire ca o sa fie rosie 8)

MS MS:D:D:D o sa fie ceva apropiat de culoarea intiala.....dar mai frumos zik eu...am dat ceva bani pe vopsea si sper sa merite....Postez poze dupa vopsire si lucru pe la ea in continuare...urmatoarea investitie seriosa vreau sa fie pt jante.:D:D

azi am vopsit-o in sfarsit....baieti scz dar mai vb si fratemiu mai mic pe topicu meu si mai abereaza.....nu in totalitate....mai baga el ca dupa mine......ar fi cam gol ca nu mai am timp.Multumesc de intelegere....acuma poze...culoarea nu se vede f bine,in realitate e mai inchisa......sper sa va placa

pozele dupa vopsire........

eugen_pustiu 28-06-08 20:59

Re: E12 - 518 la comanda

acum sa mai fac rost de bani ptr jante.......cauciucuri miam luat pirelli pe 15" de la un babalau cu 160 ron 4 bucati aproape noi.......si ceva cu aerografu.....inca ma gandesc....daca e vreunu care are jante pe 15" ceva frumos si ieftin ....lasati un mesaj la id eugen_pustiu....acuma ma apuc sa fac ceasurile de la bord....sper sa iasaaaaaa

66NFS 28-06-08 21:14

da chiar era greu sa dai macar parbrizu si luneta jos ........????

Cataaa_ 28-06-08 21:21

frate da` si evacuarea ai vopsit`o galben ?? ;))

eugen_pustiu 28-06-08 21:35

Quote:

Originally Posted by MertzCobra (Post 1618585)
frate da` si evacuarea ai vopsit`o galben ?? ;))

nu man e un accesoriu ala pe care o sa-l arunc si voi pune ceva rotund inox

Quote:

Originally Posted by 66NFS (Post 1618576)
da chiar era greu sa dai macar parbrizu si luneta jos ........????

nu l-am dat ca n-am stiut ......si n-am vrut sa-l sparg mai ales ca e chederul cam imbatranit

quze 30-06-08 00:56

Si uite asa a mai murit un bmw ....

MARI_NSL 30-06-08 20:42

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1620752)
cred ca te referi la priza dupa capota si culoarea masinii :D

mai repede cred ca se refera la tot ce sa modificat la masina ... :-)

masina arata mult mai bine cum era ea in primele poze ... clasica de la mama ei :twisted:

pacat .

eugen_pustiu 06-07-08 10:55

8 Attachment(s)
si acum poze cu masina afara......de data asta se vede si culoarea si are si kante doar pe spate k pe fata mai am de modificat ceva sa intre k imi lovesc in amortizoare:sad:......in fine sper sa fac rost de bani ptr o tapiterie smechera.Poate gasesc si un solex dublu original k al meu e obosit si merge innecat pe relanti.

SHOGUN-A8 06-07-08 15:26

Threadul asta imi aduce aminte de o emisiune de pe Discovery...
"A car is born"
Numai ca in cazul asta ar putea fi
"A kitsch is born"
Sau cum spunea quze..."A BMW is killed"
Eh...bafta in continuare..:rolleyes2

eugen_pustiu 06-07-08 15:59

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 1631510)
"A car is born"
"A kitsch is born"

MS....mai am de munca.....asta e dak nu va place......

Niste poze cu compartimentul motor.....si altele ....:D:D:D:DO sa fac si un filmulet cu evacuarea cum se aude.....Dacia din poza e rabla cu care ma misc :lol::lol::lol:

13tsp 06-07-08 19:20

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 1631510)
"A car is born"
"A kitsch is born"

Sincer eu nu comentez pana nu termina baiatu asta masina.
Singurul lucru care nu-mi place este fanta aia de pe capota,nu prea ii vad rostul.
Mai departe ma abtin,am sa comentez cand va fi gata masina.
Bafta la munca;)

eugen_pustiu 07-07-08 22:42

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 13tsp (Post 1631757)
Sincer eu nu comentez pana nu termina baiatu asta masina.
Singurul lucru care nu-mi place este fanta aia de pe capota,nu prea ii vad rostul.
Mai departe ma abtin,am sa comentez cand va fi gata masina.
Bafta la munca;)

Ms.....

Niste poze de azi cu spatele....stopurile montate si suportul pentru numar ...... incep sa o echipez incet incet cat sunt si eu liber cu munca:D:D:D:D:D Si cateva cu fata....:arrow::arrow:

Dodo_998 08-07-08 03:16

pacat ca ti-ai batut joc de ea.. prize de aer, nebunii.. mai lipseste sa lipesti m3 si boss pe ea..

eugen_pustiu 08-07-08 14:15

Quote:

Originally Posted by ENigmaBoy (Post 1634113)
pacat ca ti-ai batut joc de ea.. prize de aer, nebunii.. mai lipseste sa lipesti m3 si boss pe ea..

Mie i-mi place asa cum e.....nu iau in nume de rau criticile voastre...E masina mea si fac ce vreau cu ea....Eu zik ca arata mult mai bn decat cum am cumparato....Si te asigur ca nu o sa vezi actipilde cu boss sau nike pe ea...poate ceva frumos facut cu aerografu dar asta mai in viitor:D:D...

piratu_volvo 08-07-08 17:44

Mie imi place cum arata capatul ala la toba;).Imi place si masina cat se vede pana acum mai putin priza aceea de pe capota.Fiecare are fixurile lui(eu cu eleronul ala) dar eu cred ca o sa ajungi sa urasti chestia aia pe capota mai ales ca o sa-ti fie in ochi tot timpul.In rest parerea mea e ca are sanse sa arate bine daca o sa pui niste jante potrivite si daca o sa o lasi un pic mai jos.stiu ca nu e usor ca nu stau banii pe garduri ca sa le faci toate dintr-o data dar cu timpul se pot face lucruri frumoase.Multa bafta!

All times are GMT +2. The time now is 00:33.

- Copyright 2026 4Tuning