![]() |
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
azi am vopsit-o in sfarsit....baieti scz dar mai vb si fratemiu mai mic pe topicu meu si mai abereaza.....nu in totalitate....mai baga el ca dupa mine......ar fi cam gol ca nu mai am timp.Multumesc de intelegere....acuma poze...culoarea nu se vede f bine,in realitate e mai inchisa......sper sa va placa pozele dupa vopsire........ |
Re: E12 - 518 la comanda
acum sa mai fac rost de bani ptr jante.......cauciucuri miam luat pirelli pe 15" de la un babalau cu 160 ron 4 bucati aproape noi.......si ceva cu aerografu.....inca ma gandesc....daca e vreunu care are jante pe 15" ceva frumos si ieftin ....lasati un mesaj la id eugen_pustiu....acuma ma apuc sa fac ceasurile de la bord....sper sa iasaaaaaa
|
da chiar era greu sa dai macar parbrizu si luneta jos ........????
|
frate da` si evacuarea ai vopsit`o galben ?? ;))
|
Quote:
Quote:
|
Si uite asa a mai murit un bmw ....
|
Quote:
mai repede cred ca se refera la tot ce sa modificat la masina ... :-) masina arata mult mai bine cum era ea in primele poze ... clasica de la mama ei :twisted: pacat . |
8 Attachment(s)
si acum poze cu masina afara......de data asta se vede si culoarea si are si kante doar pe spate k pe fata mai am de modificat ceva sa intre k imi lovesc in amortizoare:sad:......in fine sper sa fac rost de bani ptr o tapiterie smechera.Poate gasesc si un solex dublu original k al meu e obosit si merge innecat pe relanti.
|
Threadul asta imi aduce aminte de o emisiune de pe Discovery...
"A car is born" Numai ca in cazul asta ar putea fi "A kitsch is born" Sau cum spunea quze..."A BMW is killed" Eh...bafta in continuare..:rolleyes2 |
7 Attachment(s)
Quote:
Niste poze cu compartimentul motor.....si altele ....:D:D:D:DO sa fac si un filmulet cu evacuarea cum se aude.....Dacia din poza e rabla cu care ma misc :lol::lol::lol: |
Quote:
Singurul lucru care nu-mi place este fanta aia de pe capota,nu prea ii vad rostul. Mai departe ma abtin,am sa comentez cand va fi gata masina. Bafta la munca;) |
6 Attachment(s)
Quote:
Niste poze de azi cu spatele....stopurile montate si suportul pentru numar ...... incep sa o echipez incet incet cat sunt si eu liber cu munca:D:D:D:D:D Si cateva cu fata....:arrow::arrow: |
pacat ca ti-ai batut joc de ea.. prize de aer, nebunii.. mai lipseste sa lipesti m3 si boss pe ea..
|
Quote:
|
Mie imi place cum arata capatul ala la toba;).Imi place si masina cat se vede pana acum mai putin priza aceea de pe capota.Fiecare are fixurile lui(eu cu eleronul ala) dar eu cred ca o sa ajungi sa urasti chestia aia pe capota mai ales ca o sa-ti fie in ochi tot timpul.In rest parerea mea e ca are sanse sa arate bine daca o sa pui niste jante potrivite si daca o sa o lasi un pic mai jos.stiu ca nu e usor ca nu stau banii pe garduri ca sa le faci toate dintr-o data dar cu timpul se pot face lucruri frumoase.Multa bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning