![]() |
Re: Povestea ursului...din nou acasa
super tARE URSU fara cuvinte :O:O:O:O:
|
INTERIORU? cei faci?
|
Quote:
|
super frumoasa. arata de ramai fara cuvinte....
.................................................. ......................................... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pentru toti cei care au postat aici si si-au dat cu parerea
in legatura cu acest urs-ca ar fi mai bine asa, ca trebuia asa, ca mergea nu stiu cum ,ca trebuia mai joasa e t c....... -in primul rand omul a facut-o dupa gusturile lui si dupa sufletul lui, -si doi: masina e foarte tare frate!!! credeti-ma ,am vazut-o bravo omule!! felicitari |
deci, aici se posteaza pe un forum public si fiecare are dreptul sa-si spuna parerea, e plin si de pupincuristi si de carcotasi, fiecare cu gustul si parerea lui!!
ca sa-mi spun si eu parerea si sper sa nu supar pe nimeni, nu-mi plac farurile si semnalizatoarele, sunt prea stralucitoare pt culoarea deschisa a masinii, deci nu pot sa zic ca nu-mi plac, doar ca as fi mers pe ceva mai negru, gen hella negre ca faruri si ceva semnale smoked .... in rest se vede ca este lucrata foarte bine, cu o bara spate m technic II si niste geamuri negre chiar e perfecta ;) insa asta e parerea mea ........................ |
am vazut si eu masina aseara .f frumoasa,m-am abatut de la ce treaba aveam cand am vazut-o parcata.ii stau f bine rotile keskin(au un aspect deosebit,clasice dar totusi un pic spre racing....parerea mea) ,kitul mtech ii vine bine(-bara spate :P ),e perfecta fara eleron,doar cu lip ,si ce m-a rupt pe mine in 2 cel mai tare a fost interiorul...interior de urs ca ala am mai vazut la un amic care are un urs adus in 2005 din de si facuta recarosare...altfel,nam vaz in viata mea urs cu tapiterie orig si svcaunu soferului nerupt :P motorul iarasi,1.8 si suna f frumos ,iarasi nr de km(o suta si cva de mii) ,vopseaua lucrata beton,............il rog pe RED72 sami mai spuna o data unde a facut volanul din piele(era sa uit-volan+schimbator original :) impecabile )
|
2 Attachment(s)
m-am jucat si eu cu 2 poze sper sa nu te superi :)
|
ai pus cojorocul la luneta?
|
Quote:
|
Astazi am pus si folie..arata bine.
Urmatorul pas...geamuri electrice(am dat arvuna) ...punte spate cu discuri(e pe vine) |
acum are si geamuri electrice
hmm impecabila masina |
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning