![]() |
re: Oltcit Club 11R - DJ 05 RSG - under construction!
muncesc de zor la un eleron....muncesc. planuri sunt multe. prelungire capota,lasata de spate,plafonsi capota vopsite negre...jantele si multe altele. dar cred ca in curand o sa intre interiorul.....planuri sunt dar stau mai rau cu sponsorizarile...:???:
|
am o mie nervi. nemernici astia dupa ce mi-au facut masina pe comanda cu ghiulul,de parca nu era de ajuns azi noapte mi-au desumflat roata....mama imi vine sa ii omor. :twisted: :evil: :evil: :evil:
|
las man e mai bine sa til desumfle...mie mi-a bagat cutitu in el...oricum stiu cine a fakut asta dar l-am lasat in pace k oricum aveam cauciucurile pe spate crapate rau si trebuia sa le schimb asa k...
|
am facut si contul vechi......iupiiiiiiiiiiiiiiii
|
si mi-au taiat ciobani 2 cauciuce.......atentie astai taie cauciuce! da numa de oltcit!!!!:cry: :cry: :cry:
|
Quote:
|
io ii stiu....maine cred ca cumpar folia de cadouri....3-4 caramizi am....asa ca....craciun fericit pt ei!!:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
pai asa sa faci gabi imi pare rau pt tine daca cumva ii prinzi in fapt sa le dai si din partea mea
|
ce ai patit ma???fac taranii figuri ca le furi femeile cu oltcitu?? :lol:
|
se intampla frecvent .. pe mine ma intreaba lumea cati bani am bagat`n ea la semafor :) si gelozia e o calitate
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: foarte tare frate bv laure |
Quote:
|
:!: ba laure sa moara mamele lor. chiar ca deaia mor. mi-am afcut o gajica acum. sunt ofticati. am venit de la ea am tras masina la poarta si dimineata pana.....! da ma fac io mare ci umflu si 2-3 caramizi. pt ca stiu cine a afcut asta. sau acid de baterie???:?: :?: ma gandesc.....ACID:!: :!: sa avda ce acid sunt cand ma supara...:twisted:
|
Quote:
|
nu ma. am incercat. si nu am nici lichid. baterii am vreo 4. acis nediluat. merge brici:twisted: . maine sper sa termin de chituit eleronul. sa il vopsesc si il montez. poate treci pe la mine maine. dau un sms ceva.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning