![]() |
Re: "Masina mea"
4 Attachment(s)
hai ca adaug si eu cateva poze cu frumusetea ta!...
|
imi vand masina. daca intereseaza pe cineva sau daca stie cineva pe cineva pe care intereseaza poate sa ma contacteze la tel 0757388863 mircea. multumesc
|
Zi si un pret si eventual pune-o pe forum - bazar - auto sa ai mai multe sanse.
|
sal poi io mam gandit undeva in jur de 10000 euro
apoi mai vedem la negocieri |
Quote:
|
lucrarea e faina.. ma refer la finisaje, dar ca si design, e horror , gratis nu miar trebui, mi-ar fi rusine ! sincer !!!
|
Quote:
aici depinde si de gusturi!!! |
Quote:
|
Quote:
|
cei care cunosc, nici nu se obosesc sa comenteze, dar azi fiind o zi plictisitoare la job :))
sincer are aer de subaru... si nici nu are rost sa detaliez, jantele prea mici, nu dau cu masin, se vede acolo sub aripi aiurea.... atrage lumea ca e ceva nemaivazut ... daca ai fi adus orice altaceva ceeace nu o mai vauzt romanii, au fi zis wow!! hai sa facem poze!! desi acel ceva putea fi un mare *** (nemaiintalnit) :)) mno prea mutl efort si bani depusi, sunt convins ... dar.... nu cred ca o sa iei bani pe ea, sincer, bafta si spor :) |
Quote:
|
daca te uiti la avatar, si pe al topicurile mele, vei vedea :)
|
1 Attachment(s)
sa te ajut un pic :)
https://forum.4tuning.ro/229-masina-m...c/page-16.html https://forum.4tuning.ro/229-masina-m...c/page-18.html ar mai fi una, dar mie lene sa o caut :)) |
Quote:
frumoasa skoda..... |
Da, frumoasa Skoda dar intre Skoda si Audiul lui Mircea este diferenta de stil. Skoda e de street iar audiul e show-car, deci 2 lucruri diferite.
roby200687 : nu ai inteles ideea. Tu te-ai bagat peste topicul omului aruncand cu negativisme ( "prea mutl efort si bani depusi" si aroganta ( "cei care cunosc, nici nu se obosesc sa comenteze, dar azi fiind o zi plictisitoare la job" ). Din astfel de cuvinte reiese ca tu, regele tuningului, te-ai milostivit sa arunci o privire peste oamenii de rand nestiutori si necunoscatori in acest domeniu sa ii tragi de urechi putin ca altfel fac prostii si sa nu creada ca ochiul tau atotvazator/divin nu vede aceste prostii etc.... In fond si la urma urmei, pe toti ne leaga acest hobby ca ne-am intalnit aici pe 4tuning. Din forumuri poate nu ne putem da seama cine ce e, ce stie, ce rezultate are iar Mircea totusi a adunat niste cupe cu aceasta masina, care REPET, e masina de show nu de strada. In concluzie, daca pot ajuta un coleg pasionat o fac, chiar si cu sfaturi pozitive sau negative dar nu ma bag ca musca-n lapte sa-mi demontrez superioritatea dar daca pe tine asta te face fericit, fie cum spui tu... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:29. |
- Copyright 2026 4Tuning