![]() |
Re: Despre noi..
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut. Sunt nou pe aici,asa ca ma prezint si eu:D
Nume: Zsolt Varsta: 22 Permis: cat. BE CE Studii: Am terminat la "Gheorghe Sincai" in Tg. Mures , Tehnician in transporturi Ocupatie: Fost sofer(inainte de accident),momentan stau acasa:cry: Masina: (prima masina) Renault 11 Turbo Hobbyuri: masini(tot ce e legat de masini:D) , muzica |
4 Attachment(s)
Salutare
Nume: Szabi Porecla: Nu am (Spilner e doar asa din plezneala) :shock: Varsta: 24 Permis: A,B (si de pescuit);) Studii: Nenea Aurel Persu, Si MIU Seral Ocupatia: Consumator de motorina :twisted: , Inca studiez sa fiu destept :weirdface Masina: BMW 320d Hobby: Masini,Motorete, viteza, Sa stresez soferi :poke:,incalc legile,si sa stau la gratare 8) deja daca se poate si pune video de ce nu...macar sa imi puste politia permisul..:lemon: (nenea politist sa te informez ca si depaseam si era si linie continua dubla) nah...:drunk: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Am vazut ca aici is mai multi de la persu... |
4 Attachment(s)
Salutare tuturor.:D
Nume: Zsolt Porecla: Joe Varsta: 20 Permis: A, B Studii: " Gheoghe Sincai"-Mecanic auto ; GR. SC. Sangiurgiu De Padure -tehnician in comerti. Masina: Dacia 1310 Hobyuri: masini , muzica , femei ;) |
un timpp imi era si mie un hoby femeile:))da de 6 luni numai una mii hobbyul:))
|
Faina masina zsoltika, asa e si a mea numai ca e gri. :)
|
3 Attachment(s)
yo acuma vad ca nu m-am prezentat=))
Salutare Nume: Vlad Porecla: nu cred ca am Varsta: 19 Permis: B BE C CE Studii: Colegiul Economic deocamdata:)) si sper sa fac un petrik cva constructie de masini. Ocupatia: consumator mare de benzina si din c se poate scoate vre-un ban Masina: Daewoo Espero 1.5 16v (tancu') Hobby: Masini, Muzica, camioane:D |
4 Attachment(s)
sunt si eu nou:D
nume:Florin porecla:FLR ocupatie:fireman ani:22 masina:logan1,5turbat studii:fac de politie comunitara sb hobby:sportul masinile femeile |
Bine ati venit baieti ;)
|
Quote:
|
bun venit in Liga Campionilor:>
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:09. |
- Copyright 2026 4Tuning