![]() |
Re: E36 - coupe 1.8is
Quote:
Mersi. Salut. Quote:
|
nu vreau sa cad in penibil dar masina asta e un trofeu nu o frumusete este genul de masina simpla facuta cu gust si da un mare efect ! Eu unul o ador ! Si asta datorita culorii de pe ea sunt mare fan Atlantis Blue si asta pentru ca e o culoare foarte rara si greu de intretinut !
|
Quote:
Mai am mult de facut la ea si multi bani de bagat, dar nu va fii niciodata perfecta, atata timp cat umblu si iarna cu ea. |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Se pare ca n-am mai postat de mult pe aici.
La masina s-au schimbat 2 bandouri la bara fata, in urma unui mic incident intr-o parcare. Cum spuneam, am o problema la poarta si nu puteam sa las masina mai jos, chiar mi-am scos filtrul de benzina intr-o seara, agatandu-l la iesire. Cu toate acestea, am gasit alta solutie, asa ca, masina a fost coborata putin. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Mai pun inca cateva poze cu masina in stadiul actual.
|
Frumoasa rau masina! spor la treaba!!! :D
|
3 Attachment(s)
La masina s-a tapitat plafonul, stalpii si polita la care s-a adaugat o perdeluta.
Din pacate, ieri, cand veneam catre Bucuresti am avut un accident in Busteni. Am avut noroc ca nu s-a spart radiatorul si am putut ajunge pana in Bucuresti. Nu am ridicat inca capota, dar din ce am vazut e spart vasul pentru lichidul de parbriz si clima. |
Naspa...
|
De căcat.
|
Nasol...cum sa intamplat ? Bine ca e doar atat ciudat e ca bara t-a ramas aproape intacta.... ai intrat in ceva tir sau duba banuiesc !
|
Quote:
O secunda de neatentie + frana brusca din partea celui din fata. In golf 5 am intrat. |
Imi pare rau pentru incident. Sper sa o faci cat de repede si sa iasa la fel de frumoasa ca inainte.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
- Copyright 2026 4Tuning