![]() |
Re: Ce este mai important: respectul sau iubirea???
cine ii face rost d o gajika,k nu mai pot sa vad cum se kinuie...:D :D :D
|
nu ii trebuie gagica dece sa aiba batai de cap ???sa ii dea mesaj fata ca sa ii stearga nr din tel....e mai bine singur ;)
|
daca sunt motive care duc spre stergerea numarului de telefon fiecare persona e intreptatita sa procedeze ca atare..
daca ai numarul de telefon.. iti spun ca mai bine nu deoarece sa nu se creeze confunzi pe viitor .. sau mai stiu eu ce.. asa ca delete ....e greu dar asta e viata ...:cry: oricum 10 cifre .. le poti uita usor dar unele raman pe cerebel.. ;) |
Quote:
|
Respectul in 1 rand:!: Iubire fara respect nu se poate-degeaba ma iubeshti dak nu shtii sm respectzi;) zic asta din experientza:rolleyes2
|
aceeasi rugaminte: scrieti in limba romana, nu in pasareasca, dau avertismente pentru cuvintele stalcite
|
In engleza avem voie domnu' moderator ? :D
|
Quote:
|
dupa mine, varianta (b) e cea corecta :), plus ca iubirea mi se pare ca implica si respect, dar invers nu.
Sincer nu prea vad alt motiv suficient de "solid" pentru a sta cu o tipa. |
e corect spus payty, dar ce te faci cand trec anii, si iubirea nu mai e ca pe vremuri, dar omul de langa tine e acelasi de mult timp...
il elimini/schimbi sau consideri ca poti sa nu pui pret pe asta, si sa-l respecti in continuare ca om? |
daca intr-adevar respecti un om,nu il/o tii legat de tine...
sincera sa fiu,iubirea intr-adevar trece,spre deosebire de respectul pe care cistiga omul sau in caz mai nefericit il pierde cu timpul... de exemplu,o data in viata s-a intimplat sa te indragostesti de o femeie pe care ai si respectat-o deosebit de mult (adica a fost femeia pe care ai fost in stare sa o cari cu tine si cind te-ai intilnit cu prietenii ai fost atat d mindru de ea) ...a trecut mult timp,v-ati "lecuit" de sentimentele furtunoase...dar niciodata nu ti-a parut rau de nici o clipa.ce faci?nu esti in stare sa faci dracul in patru ca sa o tii aproape?cel putin ca pe un prieten cu cine ai fost impreuna si la greu?desi nu e usor sa treci peste orgolii...k nu se mai poate sa fie a ta...si totusi ;) |
sa avem iertare, am fost inteles gresit:
iubirea poate avea o gramada de forme. Normal ca la inceput e furtunoasa(daca e sa fie), dar pe urma relatia (daca decurge ok) se maturizeaza, devine mai solida, apare un atasament (a nu se confunda cu obisnuinta - care dupa cate zic eu e mama tuturor relatiilor naspa), oamenii incep sa se bazeze unul pe altul etc, etc. (zic povesti, nu? :) asta exista mai greu in realitate :)) Daca e doar respect, imi pare rau, dar respect am pentru o gramada de persoane cu care nu as putea sa am o relatie. Normal ca dupa 15 ani iubirea nu mai e ca pe vremuri, dar important e sa nu se transforme in ceva respect, niste obligatie (ca vorb'aia e complicat sa mai facem acuma partaj), ceva obisnuinta (pe principiul "mi-e lene sa imi refac acuma viata"), diverse nevoi de genul calcat, spalat, gatit, adus bani in casa si asa mai departe. |
mda... corect spus :)
|
Iubirea se castiga in timp cu respect si pretuire :D hahhaa ce filosof sunt :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:15. |
- Copyright 2026 4Tuning