Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

cryssl 19-07-08 22:39

re: Pentru pasionaţii de biciclete

Am avut si eu o bicicleta..si din prea multa pasiune am facuto praf...poze nu am ca nu mai exista de cativa ani...dar eream foarte bun pe bicicleta..stiam tot felul de acrobatii..nu mai erea nimeni ca mine :P

Erea un model adus din germania..putin mai micuta ..

Naitzu 22-07-08 15:41

8 Attachment(s)
cine face si desface.....:D

(!8Y_M 22-07-08 18:38

Quote:

Originally Posted by Naitzu (Post 1658122)
cine face si desface.....:D

mmm dea... aveai una neagra.. acum e alba.. sau e alta?:-? pt ca observ niste julituri pe cadru:-?... pinioanele alea.. nu prea sunt de cursiera...dar depinde de preferinte.. si m-ar interesa si pe mine cat te-a dus ghidoul.. adaptorul ala de sus... ... de are si cotiere si ghidon.. ca vreau si eu unu.. auzisem ca undeva la 1.5 mil:-? ???

Naitzu 22-07-08 19:16

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 1658422)
mmm dea... aveai una neagra.. acum e alba.. sau e alta?:-? pt ca observ niste julituri pe cadru:-?... pinioanele alea.. nu prea sunt de cursiera...dar depinde de preferinte.. si m-ar interesa si pe mine cat te-a dus ghidoul.. adaptorul ala de sus... ... de are si cotiere si ghidon.. ca vreau si eu unu.. auzisem ca undeva la 1.5 mil:-? ???

ee..1.5 mil..e luat SH de undeva de langa Dristor..am dat anul trecut 30 lei ...bine nu e nici facatura .. e TranzX
si cat despre cadru'.. ala negru .. aleluia si vesnica ruginire.. e stramb ca vai de mama lui..( am dat peste un om :oops:).. maine poate imi fac timp sa pun foile...si .. pinioanele.. sunt de MTB...dar .. la cate dealuri urc.. sincer se merita...

(!8Y_M 22-07-08 20:24

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Naitzu (Post 1658515)
ee..1.5 mil..e luat SH de undeva de langa Dristor..am dat anul trecut 30 lei ...bine nu e nici facatura .. e TranzX
si cat despre cadru'.. ala negru .. aleluia si vesnica ruginire.. e stramb ca vai de mama lui..( am dat peste un om :oops:).. maine poate imi fac timp sa pun foile...si .. pinioanele.. sunt de MTB...dar .. la cate dealuri urc.. sincer se merita...

foi de mtb.. nu cred:-?.. eu pe astea le am pe giant-ul meu... sunt de 40 respectiv 52.. si ale tale sunt tot de atat:P

Naitzu 23-07-08 00:48

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 1658612)
foi de mtb.. nu cred:-?.. eu pe astea le am pe giant-ul meu... sunt de 40 respectiv 52.. si ale tale sunt tot de atat:P

limbaj de lemn din partea mea....s-a inteles gresit.. doar pinioanele sunt de mtb.. foile sunt jmechere... sunt strada 170...:rolleyes2

(!8Y_M 24-07-08 22:48

Astia de prin Buc.. help me:| pls.. de unde dracu imi iau si eu un intinzator de lant single speed tipA... magazine.. ceva.. la coltea si langa hymalaya nu au... si cam la ce pret gasesc:-? am gasit pe net un mag online.. dar mi se par cam piperate preturile:-s

Co5m1n eXtreme 25-07-08 03:06

2 Attachment(s)
:arrow:

geo_ruxy 27-07-08 21:40

1 Attachment(s)
Visul meu...nu e a mea...dar cine stie..poate intr'o zi...:

Marime cadru: 16"; 20"

Tip cadru: Alu Lite 7005 RFR-Geometry

Furca: Rock Shox Dart 3, 80mm, PopLoc

Angrenaj: Shimano M442, 75mm, Octalink

Foi Angrenaj: 42/32/22

Butuc pedalier: Shimano

Pedale: Fasten Alu

Lant: Shimano HG53

Pinioane: Shimano HG50 11-32Z, 9 viteze

Schimbator fata: Shimano Deore LX

Schimbator spate: Shimano Deore XT Shadow

Maneta schimbator: Shimano Deore Rapidfire-Plus

Ghidon: Ritchey OE

Pipa: Ritchey OE

Grips: Cube

Frane: Shimano M485, hydr. Scheibenbremse (180/160)

Maneta frane: Shimano Deore Rapidfire-Plus

Butuc fata: Shimano Deore Disc M535

Butuc spate: Shimano Deore Disc M535

Spite: DT Swiss

Anvelope: Schwalbe Smart Sam 2.1

Jenti: Rigida Sphinx Disc

Sa: Scape Active 4

CULOARE: Negru

Greutate: 12.6kg

PS: am o rugaminte, daca se poate, cei care mai prezentati bicicletele personale, spuneti-le si greutatea! multumesc anticipat!

(!8Y_M 01-08-08 12:11

Quote:

Originally Posted by geo_ruxy (Post 1665399)
Visul meu...nu e a mea...dar cine stie..poate intr'o zi...:

Marime cadru: 16"; 20"

Tip cadru: Alu Lite 7005 RFR-Geometry

Furca: Rock Shox Dart 3, 80mm, PopLoc

Angrenaj: Shimano M442, 75mm, Octalink

Foi Angrenaj: 42/32/22

Butuc pedalier: Shimano

Pedale: Fasten Alu

Lant: Shimano HG53

Pinioane: Shimano HG50 11-32Z, 9 viteze

Schimbator fata: Shimano Deore LX

Schimbator spate: Shimano Deore XT Shadow

Maneta schimbator: Shimano Deore Rapidfire-Plus

Ghidon: Ritchey OE

Pipa: Ritchey OE

Grips: Cube

Frane: Shimano M485, hydr. Scheibenbremse (180/160)

Maneta frane: Shimano Deore Rapidfire-Plus

Butuc fata: Shimano Deore Disc M535

Butuc spate: Shimano Deore Disc M535

Spite: DT Swiss

Anvelope: Schwalbe Smart Sam 2.1

Jenti: Rigida Sphinx Disc

Sa: Scape Active 4

CULOARE: Negru

Greutate: 12.6kg

PS: am o rugaminte, daca se poate, cei care mai prezentati bicicletele personale, spuneti-le si greutatea! multumesc anticipat!

frate.. din cate stiu eu.. cand zici marimea cadrului si te referi in " te referi la roti... si.. ns cum poti u sa mergi pe una de 16.. .ok20.. mai merge.. dar 16.... si mai ales... bicla de 16-20 cu foi de 22-32-42.... ciudat... iar bicla din poza aia.. nu e nici de 16" nici de 20".. e de 26"

Galbejeala mea are 10.8kg....
cadru 26"
foaie 18.. pinion 15
piese pe ea... nu sunt originale.. cadrul este home made.. si am vrut sa vad daca rezista.. daca ma mai tine o luna.. incep sa-i pun si piese calumea pe ea..

geo_ruxy 04-08-08 16:31

datele le-am luat de pe un site.... cum am zis, bicla nu e a mea... inca! probabil cadrul e de 26"...cand mi-o cumpar va zic exact :lol:

si..practica cineva ciclism? sau trial?

DaNy>DmN 05-08-08 00:17

LOl dimensiunea cadrului nu are legatura cu dimensiunea rotii ( exemplu Author EXE are cadrul de 11" si roata de 26" ).

pyttbull 05-08-08 01:10

5 Attachment(s)
bikeul meu :) ..app este si de vanzare

sper sa va placa

mareo 05-08-08 12:05

De curiozitate, cat ceri pe ea?:)

(!8Y_M 05-08-08 19:36

Quote:

Originally Posted by DaNy>DmN (Post 1679387)
LOl dimensiunea cadrului nu are legatura cu dimensiunea rotii ( exemplu Author EXE are cadrul de 11" si roata de 26" ).

chiar nu stiam asta:P pusca mea.. eu la asta ma refeream.. si multi alti cunoscuti de ai mei...

geo_ruxy... ma chinui eu pe trial... cat pot... incerc:|

All times are GMT +2. The time now is 12:30.

- Copyright 2026 4Tuning