Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Lamborghini lovers (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/40704-lamborghini-lovers.html)

EaGle 13-06-07 19:13

Re: Lamborghini lovers

desteaptate romaniaaaa..!!!! ....ma postatzi si voi ceva...noutati, poze, video...

Bogdan_mb 13-06-07 19:44

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 947407)
desteaptate romaniaaaa..!!!! ....ma postatzi si voi ceva...noutati, poze, video...

Hmm.. nu vreau sa ma bag in seama dar nah , ca noutati , am vazut in orasul meu (Oradea) primul Lamborghini Diablo. O sa incerc sa ii fac poze daca il m-ai prind.

EaGle 13-06-07 21:18

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 947438)
Hmm.. nu vreau sa ma bag in seama dar nah , ca noutati , am vazut in orasul meu (Oradea) primul Lamborghini Diablo. O sa incerc sa ii fac poze daca il m-ai prind.

ok..astept cu placere..:-)

boy_wonder 18-06-07 10:20

18 Attachment(s)
de pe strada :lol:

EaGle 18-06-07 12:42

frumoase poze.pacat k nu sunt din romania..:( ..

Trainer 18-06-07 12:48

Pai du-te pe thread-ul cu masini tari vazute in Romania ca sunt pozate vreo 7-8 Gallardo si cateva bucati de Murcielago .

EaGle 18-06-07 13:00

Quote:

Originally Posted by Trainer (Post 953826)
Pai du-te pe thread-ul cu masini tari vazute in Romania ca sunt pozate vreo 7-8 Gallardo si cateva bucati de Murcielago .

stiu mey..dar uitate si tu in pozele alea...nu sunt decat 8-9 ..sunt si alte Ferrari..dak le vezi...si dak vrei sa vezi mai mult atunci dute pe threadul :>PoZe MaShiNi DiN StRaInaTatE<: facut de mine in sectiunea 4tuning international..si o sa vezi kre e diferentza intre romania si restul lumii..
https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/41839-poze-masini-strainatate.html

Trainer 18-06-07 13:15

Pai da dar Romania e cea mai saraca tara din UE alaturi de Bulgaria , deci nu avem cum sa ne comparam Italia,Franta , Germania etc . Dar eu zisesem asa ca tot mai gasesti cateva Lambo si pe la noi . :D

EaGle 18-06-07 20:45

Quote:

Originally Posted by Trainer (Post 953869)
Pai da dar Romania e cea mai saraca tara din UE alaturi de Bulgaria , deci nu avem cum sa ne comparam Italia,Franta , Germania etc . Dar eu zisesem asa ca tot mai gasesti cateva Lambo si pe la noi . :D

dah..normal...orikum romania o fii saraca dar evolueaza pe zi c trece....infine..gata cu off-topic

Patrulei 21-06-07 03:29

Pentru mine Tot Diablo ramane cea m`ai frumoasa :D:D

ameer 23-06-07 13:36

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 930327)
alte Lambo:arrow: :arrow:

De ce pui poze cu replici de Lambo ? :?: :cry: Scoate-le repede !!!
Murci ala gri e un kit car, la fel si ceea ce trebuie sa fie un Diablo alb

EaGle 23-06-07 14:19

pey si c are? ..c dak Diablo ala alb nu e adevarat? ...nu pot sterge pozele ...explicate mai bine...dc trebuie sa sterg pozele?

ameer 23-06-07 14:42

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 962970)
pey si c are? ..c dak Diablo ala alb nu e adevarat? ...nu pot sterge pozele ...explicate mai bine...dc trebuie sa sterg pozele?

CUm frate sa pui poze cu porcariile alea de replici in threadul asta? Sa le vada lumea si sa zica: Doamne ce procarii sunt Lamborghini-urile astea. Si asa lumea stie prea putin despre masinile astea (bine 99% cred ca stiu). Chiar pe bune roaga un moderator sa le scoata ca e aiurea. Nu isi au locul aici, asta e o jignire la adresa acestor masini. Eu m-am chinuit am postat atatea poze etc ca sa pui acum poze cu replici. Gandeste-te!

EaGle 23-06-07 16:23

mda..ai dreptate...am pus Diablo ala pt a arata cum arata un Lambo facut de oameni (din pasiune) ..orikum rog aku un moderator ...ms

ameer 23-06-07 17:05

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 963148)
mda..ai dreptate...am pus Diablo ala pt a arata cum arata un Lambo facut de oameni (din pasiune) ..orikum rog aku un moderator ...ms

Nu e nicio pasiune... E ca si cum ai purta un obiect fals. oamenii care fac replici incearca sa ii pacaleasca ep cei din jur ca este veritabillul... Pasiune = 0

Si "murcielago acela trebuie scos nu numai diablo alb. La fel si diablo-ul gri e o replica !!!

All times are GMT +2. The time now is 07:50.

- Copyright 2026 4Tuning