![]() |
Re: Sfat masina SH 4-5000 EUR
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nimeni nu a spus ca e caruta, si trebuie sa stabilim ce intelegi tu prin "nu doarme"....ca asa si golfu meu 1.4 daca accelerez cu a 5a de la 60 pot spune ca nu doarme...insa tot nu ajunge la 100 in 5 secunde. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Am specificat ca pentru cifrele lui, 1.5 dci trage foarte bine, insemnand ca are o cutie bine etajata. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ba fratilor hai ca am ras am glumit,ne-am luat la misto dar omul asta pana la urma tot nu stie ce sa cumpere...revin cu propunerea pentru al ajuta sa mearga cu anumite masini pentru a se hotara...
|
Eu zic ca fiecare isi alege masina dupa cum zice inima , nu conteaza ca e caruta si ca are sute de probleme important e sa fie caruta ta sa bubuie inima in tine cand o conduci sa fi mandru , sunt masini praf si din 2010 masini de mii de euro asa ca nu trebuie mers pe vechi = praf sunt si masini vechi superbe , degeaba iti iei un opel astra dupa 2007 la 5000 euro daca iti atarna limba cand vezi o calibra trecand pe langa tine :shock:
Consider ca , comentariile mele sau ale altora care au postat aici nu sunt asa importante , conteaza ca tu sa gasesti o masina care sa-ti indoaie mintile si sa ai grija sa nu fie coapta . (p.s am un audi din 97 care este de en ori mai confortabil si mai ok ca meganu lu taicamiu din 2007 , nu am nici un plastic care sa-mi scartaie cand la megan pe un drum din ala betonat iti rupe capatana ,ca idee meganu e luat de nou a mea a trecut prin cateva maini ) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning