![]() |
Re: Renault Laguna 3 - primele fotografii oficiale
Quote:
|
ar fi de preferat sa continuati sa va exprimati parerile despre laguna 3.. si daca tot vreti sa faceti comparatie cu passat sau cu alte masini asteptati sa apara mai multe detalii (gen pret, detalii tehnice, echipari, dotari..)
|
Corect...argumentele lui anaconda au picat toate...mi-am permis sa vorbesc despre laguna 2 pentru ca asta am si stiu foarte bine dotari,performante...
Pina acum pe siteul reno nu a aparut nimic...si n-o sa apara prea curind.Deja se fac reduceri de pina la 3000 euro ddp la unele modele.Ramine sa vedem preturile pt L3. |
Mi se pare mai mult un facelift...
Oricum, pare destul de simpatica... |
Ii faina Imi place design-ul exterior da si interiorul arata fain !! si motorizarile o acceptabile.
|
interior superb, parte frontala frumoasa, lateral bun, spate oribil de tot:|...au dat-o in bara..sin prinvitza motorului de 2.0 diesel 140cp...nuj dc le-a luat atat sa-l scoata ...in grupul VAG exista de ceva timp...si are si cu 10nm mai mult:>
|
interiorul e interesant, partea fatza nu imi place, in schimb profilul masinii e foarte reusit
|
mie imi place
|
OMG:| abia acu vazui pozele:| botu e sinistru, spatele de la normala e groaznic, in schimb la break imi place spatele. e misto realizat. interioru ca interioru, dar sincer pare o masina de-aia pe baterii:|
|
interesant...foarte interesant sa vedem daca preturile vor fii la mari decat precedent`ul
|
Eu am mers cu masina asta cu mult inainte sa fie lansata pe piata...... Si am cateva sute bune de kilometri facuti cu ea..... A fost in probe la Uzinca Colibasi inainte sa o lanseze oficial pe piata. Ce-a mai ieftina Varianta costa 16.000 EURO cu tot, cu taxe...... Interiorul este foarte placut...... Ce nu mi-a placut la aia care a fost la uzina era bordu dintr-un material de ziceai ca e cauziuc... In rest interiorul era belea si aspectul ei exterior mi se pare super calumea
|
cea mai ieftina varianta costa aprox. 18.000 euro cu TVA (17.900 euro) si nicidecum 16.000 euro..
|
Quote:
|
Quote:
|
mi se pare superba masina, desii ca aproape detest masinile frantuzesti.
partea proasta la ele este ca au service-ul si piesele scumpe, dar cu motoarele bune, destul de fiabile. asi opta din sec 1 pt laguna 3 in fata unui passat sau jetta, a4! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning