Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   Masini si discutii din Vatra Dornei (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/40407-masini-discutii-vatra-dornei.html)

Low_Ridah 01-07-07 16:25

Re: Masini si discutii din Vatra Dornei

Sar putea sa mai fie p ruta ocolitoare ..:)... Yob ....mai multe detalii ..poate niste poze :) :D

Y O B 09-07-07 18:48

Scuze ca nu v-am raspuns dar am fost in imposibilitatea de a va raspunde pt ca am suferit un accident de masina si am stat mai mult pe la spital. poimaine promit ca am sa va dau mai multe detali despre cursa pt ca nu m-am mai intalnit cu cei care vor sa organizeze. tot ce stiu este faptul ca organizatorul este Porsche Romania, prin marca Seat si ca se vor da ceva premi substantiale. Alte detalii in curand.

Low_Ridah 11-07-07 01:07

Ne pare bine k ai revenit printre noi ...si ink poti tasta ...:)....see u soon on the track ;)

18 vld 15-11-07 17:35

cele mai tari masini sunt la vatrat dornei

18 vld 23-11-07 13:07

[QUOTE:lol: :evil: =18 vld;1200736]salut tuturor ,si cele mai tari masini sunt la vatra dornei:lol: [/QUOTE]

maf 23-11-07 17:54

Quote:

Originally Posted by 18 vld (Post 1200736)
cele mai tari masini sunt la vatra dornei

si care is alea ? :D ;))

c e aici aproape toate le am si in oras la mn :) ...... (aveti noroc k aveti mai multi barosani cu turismu vostru) :)

18 vld 23-11-07 18:44

poi sa vii la vatra dornei sa vezi si u,te astept cu placere sa o dam de un play

Y O B 25-11-07 17:01

Quote:

Originally Posted by 18 vld (Post 1212766)
poi sa vii la vatra dornei sa vezi si u,te astept cu placere sa o dam de un play

Alooo las-o frate mai moale. de abia ai luat permisu si te dai Schumacher:D :D :D

18 vld 25-11-07 19:37

poi najpa e ca inca nu l-am luat dar asta nu inseamna ca nu-s shofer:D:D:D si am sa-l am si pe ala cat de curand:D

KAmikazee2005 26-11-07 10:24

mai tipule... dar dc nu arati care sunt acele super masini de la voi.. si aici ii rog pe yob si restu gastii sa nu se bage... si cand o sa ai carnetu at sa dai play ;)

18 vld 26-11-07 12:50

nah poate am exagerat si eu putin cu ''cela mai tari masini'' si ce daca nu am permis nu pot sa o dau de un play :D:D

Y O B 26-11-07 18:14

Quote:

Originally Posted by 18 vld (Post 1216655)
nah poate am exagerat si eu putin cu ''cela mai tari masini'' si ce daca nu am permis nu pot sa o dau de un play :D:D

Om avea si noi la Vatra Dornei masini tari dar nu poti spune ca sunt cele mai tari.
Pe viitor incearca sa fi si tu mai modest.

KAmikazee2005 26-11-07 22:22

auzi... sincer nu te mai lauda atata ;) cand o sa ai carnet at sa te lauzi... pana at.. vb lui yob.. fi mai modest.

YOOBBUULE... mai da si tu p mess.. sa stam la un pahar de vb.. cum te mai simti :(... c ai mai rezolvat cu asigurarea... pe cand o masina noua? ;))

Y O B 27-11-07 16:55

YOOBBUULE... mai da si tu p mess.. sa stam la un pahar de vb.. cum te mai simti :(... c ai mai rezolvat cu asigurarea... pe cand o masina noua? ;))[/QUOTE]

Pai lumea mai si munceste mai Kami:D :D Lasa ca, cu prima ocazie cand te vad on te abordez:D :D in ceea ce priveste noua masina mai am de asteptat ceva pt ca modelu care il vreau eu se gaseste greu in Germanglia, dar bolidul vine incet si sigur:D :D

KAmikazee2005 29-11-07 23:57

pai ma bucur sa aud ca majina e pecale sa ajunga;)).. mai lasa munca ca .. na.. stii tu.. restu provestii cu munca.. c iti mai face spatele :( te mai doare de la accident... ;))

All times are GMT +2. The time now is 04:08.

- Copyright 2026 4Tuning