![]() |
Re: DJ Anonim muzic
Quote:
|
da a sters postul in care zicea ca DJ Oxide e din afara ... Cand salvezi melodia scrie DJ Oxide , nu ? Deci cred ca nu e mixul vostru ...
|
Frumos mixul ... imi place ... pacat ca nu are voce :( ... adica nu e genu de house pe care il ascult ...
|
Leule,stii ca un afon nu ar trebui sa se apuce de remixat melodii ?
|
Quote:
|
Ascultati si voi :
YASS-He Reign (Vocal Mix) 05:53 LAIDBACK LUKE Feat. STEPHEN GRANVILLE-Hypnotize (Steve Angello Rmx) 05:28 FRANK TI-AYA Feat. YARDI DON-One Love,world Love (Club Mix) 06:06 RALPH FALCON-I Need Someone (The Cube Guys Rmx) 08:17 MAURIZIO GUBELLINI PRESENTS-Equinoxe 05:50 D.LEWIS & EMIX-Stereocrash (Andrea Bertolini Rmx) 06:24 DKS-People Are Still Having Sex (2007 Extended Mix) 06:03 T-STREET-We Love House (Belmondo Mix) 05:15 MAX THE VOICE-Katana (Original Sax Mix) 06:47 STEVE SHINE-I Believe (Original Mix) 05:39 MAYA DAYS-Drop A House 05:42 PAM PERO-Shaker (Club Mix) 05:52 DESTINATION TRIBAL-Break Down 05:23 JERRY ROPERO MICHAEL SIMON - Ocean Drums 08:04 GIORGIO PREZIOSO LIBE - Pongo 05:22 BEN MACKLIN Feat. TIGER LILY - Feel Together 06:33 CHRISTIAN MARCHI Pres. LOVE PROJECT Feat. GLENYS - Love 05:04 RODAMAAL Feat. CLAUDIA FRANCO - Insomnia 06:40 COMMANDER YABLO - Out Of Hell 05:20 DUB DELUXE Feat. MC FLIPSIDE - Rock Da Floor 06:42 MANYUS DARIO GUIDA - Dance 05:08 CHRISTIAN LAUREN - Flames 05:24 S - FUNK - Right On 06:01 GLITCHES - Trust 06:04 METAMATIC - Music Everywhere 05:57 SUPER TOUCH - Into Deep 05:54 JAMIE LEWIS & DJ PIPPI Feat. KIM COOPER - So Sexy 06:27 STEVE SHINE - Nightbeat 04:40 THE CUBE GUYS - There's A Woman 06:17 CONGAMAN - Funk Power 05:42 F - DRINK - Boutique 06:18 MAJKOL JAY - Welcome In My Head 05:21 MAX THE VOICE - Sax And Whistle 05:17 BETH WILD Feat. BLACK SPIDER - Walls Of Science 05:50 DIGITAL DREAMERS - Artificial Intelligence 06:02 MUSTACHE Feat. DAVE - Little 15 05:48 ELECTRIC CAFE' - Pret-A-Porter 06:32 SARAH & DIANA KING Feat. KID CAPRI - Get Me [@ This Party] 06:53 ELECTRIC GANG - Face To Face - Heart To Heart 06:17 Genuri de house : Minimal - ceva de genu de mai sus Elecro - nush Trance - Iio Progressive - nush mai sunt ? |
Quote:
|
bai baiatule...tu ai probleme?
vrei ca Yo si Mustang ,sa facem un screen-shot ..(traducere)= poza , la programele cu care "mixam", atunci cand "mixam", sau sa facem un filmulet cu ceea ce vedem pe monitor ?:):):) sau sa venim si sa-ti mixam live, ca sa ne crezi? dar , pana una-alta...treaba ta.. mai bine ia mixul ala, schimba-i numele in DJ ANONIM - live @ FOCSANY ...... ce dreaq? bai frate, eu am aproape 4 ani de "mixat" pe Pioneer-uri ( de Mustang Mach One sa nu mai zic... )...ce naiba? crezi ca ne K-K-M pe noi cu mixul altuia?:) pune mana si invata Virtual DJ-ul, si Traktorul pe dinafara ... stai o luna doua numai pe ele, si apoi vino cu mixurile tale cu care sa ne dai peste nas.. apropo , cateva vorbe care mi le-a spus , ultimul " sef " ( patron ) de la ..un amarat,mic,slab.. club;) .. : " DE LA UN PROGRAM PE CALCULATOR SI UN CLICK DE MOUSE, LA 'JOACA' PE PIONEER-URI E DIFERENTA MARE, FOARTE MARE... ( In loc sa " bagi bani " in Bora " ta " , daca esti cu adevarat un pasionat al DJ-ing-ului, pune mana si ia-ti doua S 100 si un amarat de mixer..si atunci posteaza-ti realizarile in ceea ce priveste MIX-urile... bafta si succes ! |
1 Attachment(s)
Quote:
DJ OXIDE e din afara ... Eu sunt OXiD. http://myspace.com/oxiddj - iti mai dau o data linkul. sa te convingi. Vrei sa iti arat tracklistul ??? Uita-te in atasament ... Si da ... esti afon si analfabet. 1. afon - nu stii genul electro (n-ai stiut sa dai nume) 2. analfabet - se scrie JIGNIT, nu jicnit. |
Quote:
1.TRANCE NU ESTE IN ARIA HOUSEULUI 2. Electro - Andrea Bertolini, Guy J, Tocadisco, Jay Cox. 3. Iio nu este TRANCE - este house. 3.1. TRANCE: Armin van Buuren, Paul Van Dyk, Above and Beyond, Frase, Tiesto 4. Progressive : Add2Baskett. |
Quote:
dadusem download la un promo mai vechi ... poftim mixul dedicat leului la care am atasat tracklistul in mesajul anterior IA DE AICI |
Bine-am zis eu ca esti afon =))
|
nici un (re)mix - nimic nou?
|
Quote:
|
Quote:
|