Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Opel Tuning : kadett 1.4i (under construction) (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/40222-opel-tuning-kadett-1-4i-under-construction.html)

cristea_rotitza 20-06-07 00:55

Re: opel kadett 1.4i (under construction)

Quote:

Originally Posted by bobby_gti2 (Post 955525)
Daca tot i-ai luat stopuri clare de ce nu ai optat pt varianta cu fondul negru? Cat au costat ? Sunt alea de 100 de euro de pe aici de pe forum? Daca tot ai umblat la ea.....parerea mea e ca trebuia sa umbli si la aripile spate....o sa vezi ca in curand iar va aparea rugina....e boala lor plus in fata la pedalier unde se prinde partea din spate a bratului. Sa nu ma intelegi gresit...dar dupa toata munca....rezultatele se vad f putin.....poate se va schimba situatia cu barile noi. Bafta in continuare

dak luam pe fond negru o prea inchideamn la spate si nu am vrut asta,si esapamentul o sa fie cromat;) aripile spate sunt facute meserie ,fara pic de sudura,si sunt facute adevarat,in rest masina nu a avut rugina deloc,fiind tinuta pana acum in garaj la o cucoana din bucuresti si crede-ma k am verificat-o la sange.barile schimba totul crede-ma am vazut-o si o veti vedea si voi:)

cristea_rotitza 20-06-07 18:40

5 Attachment(s)
niste poze facute astazi dupa c masina a iesit din rar.cred k e o schimbare majora din fata nu?in curand va avea si spoilar spate si ma apuc de montat neoanele.
app la rar m-a costat 873000 dar mai am certificatul d schimbat dar nu stiu cum se procedeaza,trebuie sa ma interesez.

cj99lor 20-06-07 19:23

4 Attachment(s)
frumos dar de asta ce parere ai

cristea_rotitza 20-06-07 19:27

masina e frumoasa,nimik d zis dar sunt doua aspecte kr chiar nu imi plac,unu este culoare,iar doi faptul k e in 4 usi,oricum respect proprietarului,dak a muncit-o el,pt k atunci cand o faci u e altceva.(parerea mea,sa nu va suparati)

Sasha_z 20-06-07 19:28

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 958197)
niste poze facute astazi dupa c masina a iesit din rar.cred k e o schimbare majora din fata nu?in curand va avea si spoilar spate si ma apuc de montat neoanele.
app la rar m-a costat 873000 dar mai am certificatul d schimbat dar nu stiu cum se procedeaza,trebuie sa ma interesez.

o sooper mashinutza....imi place la maxim....felicitari !!!!

rhadu 21-06-07 01:20

jantele mergeau mai mari :(

cristea_rotitza 21-06-07 01:26

jantele sunt p 14, puteam sa pun maxim pe 15 kr sa le omologheze baietii dar nu mergeau pe spate,si asa am umflat aripa pe spate dar doar un centimetru jumate

GJ 33 KOS 21-06-07 02:54

frate 10x pentru masinutza ta!!!!!!!!!! a ieshit super bine!!!! se vede ca ai muncit la ea . tribalul ala nu prea are ce cauta acolo pe parbriz...... da' daca tzie itzi place...... (vb cu night club de un parasolar; io am vb cu el si tre'sa vina). RESPECT!!!!! 8)

florin_cars 21-06-07 18:15

a iesit fain..astept si spatele..si ceva poze mai artistice facute noaptea cu neoanele..si sub un stalp de iluminat public in semi-umbra :D

cristea_rotitza 21-06-07 22:41

ASTEPT SI EU NEOANELE,INK NU SUNT MONTATE PE MASINA DAR CRED K MAINE SAU POIMAINE SE REZOLVA,POZE DOAR ATUNCI CAND AM CE ARATA:) DEOCAMDATA DOAR DIN FATA MERITA POZATA:p

NightClubRacer 22-06-07 03:35

ooo arata bine asea, dar bara spate cand? :D si o sa vina si insemnele clubului curand. ;)

cristea_rotitza 22-06-07 23:55

6 Attachment(s)
neoane montate dar poze cu telefonul:(o sa fac poze mai misto cand am si bara spate,cred k saptamana asta.pana at niste poze.in realitate se vad mult mai bine;):!: :!: ;)

florin_cars 23-06-07 18:57

o mica observatie, zic eu demna de luat in seama, in poza 2236 se vede neonul lateral, parca si cel din fata, incearca o repozitionare astfel incat sa se vada doar lumina pe sosea(sub masina) nu si neonul propriu-zis :)

devil lights :twisted: :twisted:

cristea_rotitza 24-06-07 02:04

am incercat asta florine acolo nu am c sa ii fac pt k e pragul mai ingust,asta e nici mi nu imi prea place k se vad dar nu am c face

NightClubRacer 24-06-07 02:32

cate culori au neoanele? nu era mai bine daca faceai pozitiile rosii? :)

All times are GMT +2. The time now is 06:58.

- Copyright 2026 4Tuning