Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Piese Auto (https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto.html)
-   -   Accesorii : Faruri , Triple, Kit`uri De Exterior , Masti Fara Stema ,accesorii Crom (https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto/40147-accesorii-faruri-triple-kit-uri-exterior-masti-stema-accesorii-crom.html)

fritz-sv 14-06-07 12:09

Re: Accesorii : Faruri , Triple, Kit`uri De Exterior , Masti Fara Stema ,accesorii C

29 Attachment(s)
am pe stok triple de e36 coupe , de golf 2,3, 4,5, clio 2 , astra G , cielo, astra F , passat , citroen c4 , golf/bora combi , seat leon,peugeot 206,ford ka , faruri de e46 (look de seria 7) , de gol 3 , golf 5 , peugeot 206,astra g
si multe altele ..
saptamana viitoare primesc marfa iar ..
preturi foart bune .. la pachet negociem

armin 14-06-07 13:09

Re: Accesorii : Faruri , Triple, Kit`uri De Exterior , Masti Fara Stema ,accesorii C

Quote:

Originally Posted by armin (Post 948028)
salut,pune te rog niste preturi pt semnale clare crom/negru BMW seria 3 e46,faruri cu lupa,inele bord si ce mai ai pt modelul asta in 4usi

scuze...pt modelul fara fecelift,pana in 2001

fritz-sv 14-06-07 15:40

13 Attachment(s)
uite semnale
faruri nu am pe stok decat pt cel peste 2001
azi plec in germanai daca gasesc aduc :)

armin 14-06-07 15:44

ma intereseaza semnalul negru...un pret si un termen de livrare te rog
eventual si pt stopurile cu negru,mersi

v.King 14-06-07 17:05

la ce pret sunt triplele alea negre pt Leon ?? apropo, tot pt un Leon (an 2002), grila fara semn ai, ceva ? si eventual Angel Eyes sau faruri Xenon(dar xenon de ala spre albastrui, cum au din fabrica modelele mai noi de vw) ?? si pune si preturi, te rog;

fritz-sv 15-06-07 09:52

Armin Te Referi La Semnalizare Langa Far Neagra ? Daca Da Mai Am Uhn Set Pe Stok ..
Si Stopurile Daca Le Vrei Pe Cele Negre Cu O Dunga Crom Sus Si Cercuri Rosii Le Am Pe Stok Si Pe Ele

fritz-sv 15-06-07 09:53

Stopurile Alea Is De Golf 5 .. Nu De Leon .. Dar Sunt Si La Leon .. Iti Dau Preturi In Privat ...

d3Mon's 17-06-07 14:36

salut.
vreau sa stiu daca poti sa aduci http://jom.de/SpeedCover-71-5377.html , la ce pret si mai ales in cat timp ajunge.
Si m-ar mai interesa niste stopuri clare pt un VW Bora(lexus style) daca ai o oferta si niste preturi ...
ms Mult.

ovvy 17-06-07 16:44

manere interior la usi cromat pentru VW Polo 6N ai ceva? si un pret daca ai.

fritz-sv 18-06-07 11:05

demon .. deci aduc la 40 euro speed c. pe joi ar trebui sa o am la mine
si triple clare .. am pe comanda cu led ceva .. clare sa mi areti un model anume ..

fritz-sv 18-06-07 11:05

la polo 6n nu am manere de interior .. passat , golf, bora ..
la stea am .

d3Mon's 18-06-07 12:09

Quote:

Originally Posted by fritz-sv (Post 953677)
demon .. deci aduc la 40 euro speed c. pe joi ar trebui sa o am la mine
si triple clare .. am pe comanda cu led ceva .. clare sa mi areti un model anume ..

deci sa inteleg ca undeva saptamana asta ar ajunge si la mine..in Constanta...
Pai in cazu asta cum facem? te sun? sau iti dau un PM cu datele mele...
Pt stopuri o sa ma mai uit si iti dau exact ce ma intereseaza (nu vreau cu led)..

fritz-sv 18-06-07 12:19

da set iti dau in privat nr la sefu .. suna si u pe un joi .. sa vb cu el exact

baiatu2006 18-06-07 17:17

salut!vreau si eu niste pleoape pt bmw e46
daca ai mai multe modele ar fi ok
mersi!!!

77-TEC 18-06-07 19:08

Salut,
Pentru un vw polo G40 '91 ce poti aduce (triple,faruri,interior,bara intre telescoape,etc) si ceva preturi daca nu cer prea mult!
Mersi!

O zi buna!

adresa mail:[email protected]

All times are GMT +2. The time now is 23:21.

- Copyright 2026 4Tuning