![]() |
Re: Accesorii : Faruri , Triple, Kit`uri De Exterior , Masti Fara Stema ,accesorii C
29 Attachment(s)
am pe stok triple de e36 coupe , de golf 2,3, 4,5, clio 2 , astra G , cielo, astra F , passat , citroen c4 , golf/bora combi , seat leon,peugeot 206,ford ka , faruri de e46 (look de seria 7) , de gol 3 , golf 5 , peugeot 206,astra g
si multe altele .. saptamana viitoare primesc marfa iar .. preturi foart bune .. la pachet negociem |
Re: Accesorii : Faruri , Triple, Kit`uri De Exterior , Masti Fara Stema ,accesorii C
Quote:
|
13 Attachment(s)
uite semnale
faruri nu am pe stok decat pt cel peste 2001 azi plec in germanai daca gasesc aduc :) |
ma intereseaza semnalul negru...un pret si un termen de livrare te rog
eventual si pt stopurile cu negru,mersi |
la ce pret sunt triplele alea negre pt Leon ?? apropo, tot pt un Leon (an 2002), grila fara semn ai, ceva ? si eventual Angel Eyes sau faruri Xenon(dar xenon de ala spre albastrui, cum au din fabrica modelele mai noi de vw) ?? si pune si preturi, te rog;
|
Armin Te Referi La Semnalizare Langa Far Neagra ? Daca Da Mai Am Uhn Set Pe Stok ..
Si Stopurile Daca Le Vrei Pe Cele Negre Cu O Dunga Crom Sus Si Cercuri Rosii Le Am Pe Stok Si Pe Ele |
Stopurile Alea Is De Golf 5 .. Nu De Leon .. Dar Sunt Si La Leon .. Iti Dau Preturi In Privat ...
|
salut.
vreau sa stiu daca poti sa aduci http://jom.de/SpeedCover-71-5377.html , la ce pret si mai ales in cat timp ajunge. Si m-ar mai interesa niste stopuri clare pt un VW Bora(lexus style) daca ai o oferta si niste preturi ... ms Mult. |
manere interior la usi cromat pentru VW Polo 6N ai ceva? si un pret daca ai.
|
demon .. deci aduc la 40 euro speed c. pe joi ar trebui sa o am la mine
si triple clare .. am pe comanda cu led ceva .. clare sa mi areti un model anume .. |
la polo 6n nu am manere de interior .. passat , golf, bora ..
la stea am . |
Quote:
Pai in cazu asta cum facem? te sun? sau iti dau un PM cu datele mele... Pt stopuri o sa ma mai uit si iti dau exact ce ma intereseaza (nu vreau cu led).. |
da set iti dau in privat nr la sefu .. suna si u pe un joi .. sa vb cu el exact
|
salut!vreau si eu niste pleoape pt bmw e46
daca ai mai multe modele ar fi ok mersi!!! |
Salut,
Pentru un vw polo G40 '91 ce poti aduce (triple,faruri,interior,bara intre telescoape,etc) si ceva preturi daca nu cer prea mult! Mersi! O zi buna! adresa mail:[email protected] |
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning