![]() |
Re: Nitto Drag ---> Echipa " Romanii"
Inca o data.... nush ce sa fac.... am masina blocata(prostu nu mi-a dat decline, o sa expire....) imi pare nespus de rau... m-ai prins pe picior gresit.... :(((((
|
Hmm... pt ca am 'pierdut' cursele la care eram asteptat am decis sa rambursez daunele provocate.... --> check deposits.
|
Stai lin Raz!!!
|
1 Attachment(s)
scuze pentru intarziere dar am avut niste probleme cu calculatorul....am facut toate cursele danezule .... si am revenit in forta :D ...
am nevoie de o sugestie ce jenti sa ii pun la mustangul cel rosu ? ... inca nu e dus la maxim la motor pana acum are 755 cp .... si supra care e in echipa are 810cp masurati la dyno :) ... bafta |
In primu rand ala nu e mustang.... in al doilea rand pui si tu P1... ca sunt -3 lbs pe janta....
|
na ma rog challenger..... am o intrebare la tine se merita banii si cat te-ai chinuit sa iti iei dodge viper ? .. k ma bate gandu sa imi iau si eu unul
|
chiar se merita.... adica ii faci pe fraieri usor... Viperu poate sa bata noobi cu MOPAR-u.... Viperu bate usor de tot RAM-u cu 1800+ cai... 6.4 pe 400m... Se merita.
|
De chinuit nu pot sa zic ca m-am chinuit.... daca stii sa alergi cursele cum trebuie( si evident sumele alese bine), ai sa vezi ca poti intr-o seara sa castigi 20+ mii de coco, mai pui si un pink slip si te-ai scos.
|
Raz, cat mai ai viperu blocat ???
|
Din momentu asta 24 ore.... asta in caz ca nu imi da copilu decline... sau daca are chef... accept.
|
Vezi ca la CH-u incoming... pe 10mii match-ups sunt prost facute... poti cumva sa le modifici... sa fie viper vs viper si mopar vs mopar? Pt ca astfel iese draw
|
voi face asta cand iti vei debloca masina ;)
|
le voi trimite eu ch ;)
|
ma da vedeti k suntem manariti rau de tot....... danezule vezi sa nu dai accept la CH in care o masina e de 2 ori sigur e manevra...
k eu abia azi am bagat supra la team si deja am 2 curse in care cica am pierdut :))) LOL .. si nici nu le-am facut... Deci atentie la manevre |
un alt sfat pe care as putea sa-l dau in legatura cu manariile.... cand suntem intr-un ch... cel mai bine e sa asteptati sa faca ei prima cursa.... apoi alergati voi.... de ce? Pai exista programe, care pur si simplu setezi un timp mai bun cu 0.001 mai bun ca adversarului si castigi. (sunt moderatorii disperati). Deci aveti grija.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning