![]() |
Re: VW Golf III - proprietari, aratati-va masinile
in sfarsit un topic pe gustul meu.frumoase masini baieti.felicitari fiecaruia.mi am achizitionat si eu nu de mult un tdi 1.9.deocamdata e la vopsit si as avea o intrebare: sine ma poate ajuta in legatura cu o prelungire la capota?va multumesc mult si o sa revin cat mai repede cu poze
|
Eeee cel mai mult mi-a placut acea clorofila... Doamne cat de curata este...si verdele acela...ce sa mai:lol:...ma face sa imi amintesc ca mai am 1 an si ceva pana dau de carnet :P
|
1 Attachment(s)
si golfuletul meu
|
4 Attachment(s)
Golf 3 GTI !
|
3 Attachment(s)
sal'tare baieti am cam citit din topicurile aste si am invatat o multime din ele,dupa care am hoarat sa ma inregistrez si eu .......am o luna decand am achizitiona un golf 3 gt cu motor de 1.8 benzinar....cam am emotii cu ea ca tre sa merg la RAR si imi e teama ca sa nu imi dea cu revenire si sa mai stau cu masina pe dreapta ceva vreme:cry: daca voi ati mai trecut prin asta spune-ti si mie cum e.....ok am sa pun si eu o poza cu ea....dupa ce o inscriu am sa fac ceva modificari la ea ....faruri clare ,triple cu leduri etc....
|
un pic de offtopic:Cam ce consum mixt ar avea un golf 3 cu motor de 1.8?Am inteles ca in unele cazuri ar lua si mai putin decat motoarele mai mici...E adevarat?Astept un raspuns...
|
Quote:
|
multumesc claudiu,astept si alte opinii.
|
4 Attachment(s)
dak tot am vazut pe aici golfuri albe...stai sa ma bag si yo:D
|
nu i-am facut un calcul pana acu, dar in mare cam asa ia....in jur de 8....depinde si de sofer.....
p.s scuze ca am cam deviat de la subiect"proprietari, aratati-va masinile" |
7 Attachment(s)
Hop si eu...
|
8 Attachment(s)
Golful meu...
|
4 Attachment(s)
Super tare golful !!!! ;)
A trecut pe la mine prin obiectiv si vreau sa spun ca e fotogenica :D alt rand de poze... :arrow: |
6 Attachment(s)
Hop si eu cu micutza mea, un Golf 3 GT '97 1,6 101 CP insa fara tuning:sad:, deocamdata doar separatoare MOMO 20 mm pe spate...
|
hop si eu:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:39. |
- Copyright 2026 4Tuning