![]() |
Re: Masini tari in IASI
Quote:
Nu zic ca e sau nu e... ci doar ca explicatia ta cu "uite aici Nismo", nu tine :D |
Poi da!Eu doar am dat un exemplu de Nismo! Dar nu cred ca aceste este intradevar asa ceva!E prea....Simplu si ...comun!
|
3 Attachment(s)
vin si eu cu o masina misto la thread-ul asta am vazut-o sapt trecuta pe stefan, mie personal imi place la nebunie masina asta de cand a aparut prima oara in 2002
|
pf alfa brera,,, superba .. ms pt poze :)
|
intradevar frumos coupe'ul..... nu am ce spune ...au designe-uri frumoase alfa...:-)
|
impecabila estetic brera, totusi imi pare rau ca toate generatiile actuale de alfa se inspira din liniile de design ale ei...si aceeasi parere de rau o am si cand vad alte marci cu elemente imprumutate de la alfa
|
E superba, si culoarea ii confera si mai multa personalitate
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
si astra asta e ceva.....
|
da, se stie despre primul OPC din iasi si imi pare ca si primul din tara. putere 284 parca , cu dinotest. partea nasoala e ca scrtaie 1a,2a, si a3-a jumate :) da ce sa-i faci.
|
Las bre ca`i frumoasa! Felicitari lui Bogdan pentru ea!
Ce te oftici :) Ce mai faci we? Iesim la un suc diseara? |
5 Attachment(s)
Niste adevarate bestii pentru cei care le cunosc..Mi-au placut prea mult..Foarte tare frate..
Erau la Hotel Astoria,cand a venit Basescu in Iasi..Saracii SPP,SRI,etc 8) |
sunt masinile lui danut prisecaru, patronu` de la traian&astoria. nu`i nici un spp sri dpir dias etc:oops:
|
pffffffffffff ce`am vazut azi ,,, un gallardo portocaliu in mers pe stefan cel mare... SUPERB cum arata.. ce sunet fenomenal...
P,S nu am poze :) |
Si un Audi TT model 2007!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:30. |
- Copyright 2026 4Tuning