![]() |
ma scuzi lucian ca am mai facut un post da l-ai scris in timp ce scriam si eu :)!ce coincidentza....nu ati mai fost in club luna?
|
Am si eu o \"problema\" : a vazut cineva \"animatia\" siglelor din proiectie ? Cum vi s-a parut ?
|
Re:
Quote:
Fara suparare dar si CRY si HAI si SAD au facut MULT mai mult show decat Vlad!!! |
Super buna si echilibrata. Adica au fost toate cluburile egale, la fel si site-ul 4tuning... :wink:
|
sincer dar d c nu ati facut la sfarshit si o demonstratzie cu motoare ca am vazut la motoare pe acolo a si facut unu burn-out in spatele meu... :lol: :lol:
|
Shadow ... de ce ... surprinzatoare ? BTW. Am dezvoltat o idee de a lui Gratian. Deci nu e numai meritul meu ! ;)
|
frumos foarte frumos ,destule masini,show,mult fum! cu toate ca meritau si altii premiile dar asta este,BOH-ul cel putin merita un premiu eventual toba aia de inox care s-a dus la baiatu cu M5 :)
|
imi pare rau nu am apucat sa il vad pe BOH dar am inteles ca a facut si el mega spectacol
in orice caz.....toba o sa i-o dau SAD-ului pentru ca asa am considerat mai multi ca ar fi corect plus ca e placerea mea sa i-o dau lui...m-a impresionat fantastic |
https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails...bum=152&page=1
GALERIA FOTO DE LA EVENIMENT !!! URMEAZA PARTILE 2 si 3 !!! |
dragutZ evenimentul, multumim lucian,micutu and all the rest pentru invitatZie si felicitari ... respekt baietilor de la toate celelalte cluburi prezente!!!
... multumiri si baietilor de la insomnia ... care au rezistat atatea ore :D ... Ceky (Seat Galben), Kozz(Camaro), Kemal(bmW) ... :D Insomnia ... :D respect! |
multumesc dalelor de piatra \"patrimoniu\" care mi-au rupt cauciucurile
respect primaria nea Nick....schimba tata pietrele alea basite :D |
Surprinzatoare in sensul bun al cuvantului!!!
A fost o idee buna!!! |
super tare..
n-am cuvinte.. Congratz .. |
Re:
Quote:
corect nu vreau sa se creada ca eu sunt de acord cu premiul de aceea ii si dau lui SAD-u toba....el pentru mine a facut cel mai mult spectacol |
Eu abia acum am vazut ce a facut si Iulian (Nova Rosie) ! Bravo frate ! Nu cred ca a fost event la care sa nu faca show ! Si e SuperNova ! Cred ca daca trimitem arhiva foto si video la Colibasi ar trebui sa-i dea un Logan gratis !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning