![]() |
Re: BMW E30 [Cershetor->Printz :p] !
Am vazut aseara ursul in actiune... e criminal... (dar parca avea alt diferential... deschis)
|
nope, nu are deschis, iar masina trage grav !!! am avut okazia sa merg cu ea !! felicitari lui [T3m]b3|| si tuturor care au lucrat la masina deoarece merita !!!
|
Quote:
|
Nu, a fost ceva ad-hoc... Dar daca are autoblocant... de ce la burn se invartea doar o roata ?
Intr-adevar, trage grav, masina m-a impresionat aseara tare de tot... nu mi-a venit sa cred cum se lasa de cur si se tot duce... |
are blocant , crede-ma, nu ai vazut u bine !! cand il mai vezi dute si intreaba-l u dak nu ma crezi , nu prea avea cum sa stea pe strada fara blocant
|
Mda la ce putere are fara blocant iesea de pe drum!Daca citeai tot vedeai ca are blocant 3.91!
|
stiti ca ..si " blocantul" e ..deblocat ?! :lol:
intradevar masina e grava ca -CE POATE- dar e..si e..si inca e de lucrat la exterior, si / sau pe sub capota,ideea e criminala daca e s-o luam asa , dar trebuie si 'cosmetizat' nu doar 'aruncate' toate cele ..sub capota in primul rand eu as fi facut ceva cu intercoolerul ala..:-) sper sa nu fiu inteles gresit sau sa supar...ca din ce am inteles eu , proprietarul are in plan o refacere completa , si inca in ce fel... multa bafta ! |
Multumesc Tuturor Celor Ce Le Place Masina { Sso } Si Sper Ca Vor Mai Fi Si Altii Care Vor Din Masina Lor Sa Faca O Bestie
Rezultatele Sunt Spectaculoase Si Sa Nu Credeti Ca Daca Mi-am Vandut Motorul Nu Voi Reveni, Asteptati-va La Ceva Grav.............................................. .... Multumiri Inca Odata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ps- Off Topic Pt Cine Vrea Turbo Pe Masina Poate Sa Ma Contacteze La Nr De Tel 0730 36 37 38 {razvan}:!: :d :!: |
Quote:
|
hmm ... [T3m]b3|| tu cautai aseara un M5 prin pescarush ?:D
|
Tembel, Suna-ma Pentru Ca Vad Ca Nu Mai Raspunzi La Telefon Si Poate Imi Dai Banii Si Mie !! Poate Aici Vezi Si Iti Aduci Aminte !!!
|
[T3m]b3|| nu ai si tu ceva poze si filme cu masina ? ca am auzit ca e criminala ...
Sa te bucuri de ea, fara incidente ! |
eu am vrut sa te ajut,
ti-am dat niste prezoane lungi, ca nu puteai sa iesi cu masina, ca nu aveai cum sa pui rotile si acum nu pot sa dau de tine, sa m-i le dai inapoi pt ca a-m nevoie de ele, au trecut de mult alea 2 saptamani, au trecut chiar 3-4 luni, te rog sa-mi dai prezoanele inapoi de ce nu raspunzi la tel?,de ce nu raspunzi la sms? oricum imi pare rau ca-ti spun mi-am schimbat total impresia despre tine SCUZE DE OFF TOPIC, DAR A RAMAS SINGURA CALE SA-TI COMUNIC |
Vad ca numai plangeri vin la adresa lui tembel .
Pana cand voi primi un mesaj privat din partea lui , topicul se inchide, alte probleme,nelamuriri,plangeri urmand a fi discutate prim mesaje private ...catre el.. ps : HAI-ule am inteles de la tembel ca pe forum pe aici nu prea o sa mai intre..singurul loc in care ai mai putea sa dai de el ar fi forumul MR... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:03. |
- Copyright 2026 4Tuning