Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   BMW E30 [Cershetor->Printz :p] ! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/39552-bmw-e30-cershetor-printz.html)

ZerO_CooL 24-06-07 11:22

Re: BMW E30 [Cershetor->Printz :p] !

Am vazut aseara ursul in actiune... e criminal... (dar parca avea alt diferential... deschis)

MC Mate 24-06-07 12:19

nope, nu are deschis, iar masina trage grav !!! am avut okazia sa merg cu ea !! felicitari lui [T3m]b3|| si tuturor care au lucrat la masina deoarece merita !!!

MARI_NSL 24-06-07 15:42

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 964171)
Am vazut aseara ursul in actiune... e criminal... (dar parca avea alt diferential... deschis)

hmm .... ceva filmulete nu aveti :D??

ZerO_CooL 24-06-07 16:49

Nu, a fost ceva ad-hoc... Dar daca are autoblocant... de ce la burn se invartea doar o roata ?
Intr-adevar, trage grav, masina m-a impresionat aseara tare de tot... nu mi-a venit sa cred cum se lasa de cur si se tot duce...

MC Mate 24-06-07 17:49

are blocant , crede-ma, nu ai vazut u bine !! cand il mai vezi dute si intreaba-l u dak nu ma crezi , nu prea avea cum sa stea pe strada fara blocant

hanneman 24-06-07 19:55

Mda la ce putere are fara blocant iesea de pe drum!Daca citeai tot vedeai ca are blocant 3.91!

Alex-Rahova 24-06-07 20:02

stiti ca ..si " blocantul" e ..deblocat ?! :lol:
intradevar masina e grava ca -CE POATE- dar e..si e..si inca e de lucrat la exterior, si / sau pe sub capota,ideea e criminala daca e s-o luam asa , dar trebuie si 'cosmetizat' nu doar 'aruncate' toate cele ..sub capota
in primul rand eu as fi facut ceva cu intercoolerul ala..:-)

sper sa nu fiu inteles gresit sau sa supar...ca din ce am inteles eu , proprietarul are in plan o refacere completa , si inca in ce fel...

multa bafta !

YCSNHT 24-06-07 21:02

Multumesc Tuturor Celor Ce Le Place Masina { Sso } Si Sper Ca Vor Mai Fi Si Altii Care Vor Din Masina Lor Sa Faca O Bestie
Rezultatele Sunt Spectaculoase
Si Sa Nu Credeti Ca Daca Mi-am Vandut Motorul Nu Voi Reveni,
Asteptati-va La Ceva Grav.............................................. ....
Multumiri Inca Odata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ps- Off Topic Pt Cine Vrea Turbo Pe Masina Poate Sa Ma Contacteze La Nr De Tel 0730 36 37 38 {razvan}:!: :d :!:

ZerO_CooL 24-06-07 22:01

Quote:

Originally Posted by hanneman (Post 964705)
Mda la ce putere are fara blocant iesea de pe drum!Daca citeai tot vedeai ca are blocant 3.91!

Citisem si vazusem ca are autoblocant 3.91... tocmai de aia am si intrebat... imi cer scuze ca am facut asta.

blowwind 25-06-07 14:11

hmm ... [T3m]b3|| tu cautai aseara un M5 prin pescarush ?:D

MC Mate 02-07-07 12:23

Tembel, Suna-ma Pentru Ca Vad Ca Nu Mai Raspunzi La Telefon Si Poate Imi Dai Banii Si Mie !! Poate Aici Vezi Si Iti Aduci Aminte !!!

05aBi 02-07-07 21:53

[T3m]b3|| nu ai si tu ceva poze si filme cu masina ? ca am auzit ca e criminala ...

Sa te bucuri de ea, fara incidente !

69-HAI 03-07-07 22:42

eu am vrut sa te ajut,
ti-am dat niste prezoane
lungi, ca nu puteai sa iesi cu masina,
ca nu aveai cum sa pui rotile
si acum nu pot sa dau de tine,
sa m-i le dai inapoi pt ca a-m nevoie de ele,
au trecut de mult alea 2 saptamani,
au trecut chiar 3-4 luni,
te rog sa-mi dai prezoanele inapoi
de ce nu raspunzi la tel?,de ce nu raspunzi la sms?
oricum imi pare rau ca-ti spun
mi-am schimbat total impresia despre tine
SCUZE DE OFF TOPIC,
DAR A RAMAS SINGURA CALE SA-TI COMUNIC

Alex-Rahova 03-07-07 23:59

Vad ca numai plangeri vin la adresa lui tembel .
Pana cand voi primi un mesaj privat din partea lui , topicul se inchide, alte probleme,nelamuriri,plangeri urmand a fi discutate prim mesaje private ...catre el..
ps : HAI-ule am inteles de la tembel ca pe forum pe aici nu prea o sa mai intre..singurul loc in care ai mai putea sa dai de el ar fi forumul MR...

All times are GMT +2. The time now is 05:03.

- Copyright 2026 4Tuning