![]() |
Re: Citroën Xsara - TYF
salut....nu se mai aude nimic de masina? niste poze ceva sa vedem cum arata mai nou ......aveai cumva suspensie sport ?
|
Aveam doar arcurile pe fata sport.....masina e cam stock acum :P mai putin capota si hhayonul si evacuarea....merge taicamiu cu ea. M-am reprofilat :P....tot cu parfumarii :)) Renault Megane sedan....:D
|
nu dai arcurile?
de spate ai coborat-o ? daca da ...cum? barile le mai ai? |
Arcurile le am inca pe masina, de spate nu am coborat-o niciodata , statea ea lasata datorita fibrei de pe hayon si a barei spate,am avut noroc atunci. Ai grija la roti k eu am patit-o cu jantele si imi atingea mereu cauciucul in aripa, nu puteam sa iau mai mult de 2 oameni in spate.....a fost un chin cand am plecat la mare cu bagaje :D:D:D
|
asa e si la mine acum ......am roadster...doar 2 persoane :d
|
Imi zicea cineva odata .....masina pentru egoisti sa mearga doar el ma:))))
Barile le mai am inca :P |
5 Attachment(s)
Am revenit......dupa lungi lupte cu mine ca sa o vand :P.....am hotarat ca nu pot sa ma despart de ea in nici un fel :D asa k am revenit la treaba...masina arata un pic spre stock dar o sa ma apuc de treaba din nou ...o sa incerc un nou proiect :).
Poze cu francezul cum arata acum :) |
arata binee..:P ce ai de gand de data asta ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
O vrei tu pe cea de fibra?...pai pasul la motor a fost facut cu evacuarea cap coada Borla si resoftat de RBN...nu am pus-o pe Dyno sa vad exact ce am scos dar nu e tarziu :D |
Quote:
|
Quote:
Farurile tale sunt Sonar? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning