Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Hyundai Coupe SIII (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/39456-hyundai-coupe-siii.html)

ROSSI 46 08-06-07 17:52

Re: Hyundai Coupe SIII

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 938453)
Mi se pare ok motorul de 2.0 143 cp..Pt un tanar de 18-24 de ani e perfect si ca putere si ca tot..Nu spuneti ca 143 de cp nu sunt de ajuns pt inceput ca nu va cred..

sunt chiar prea multzi ptr dinamica pe care o ofera coupeul...ptr un incepator...iar coupeul nu e chiar asa usor de condus incepator fiind

ROSSI 46 08-06-07 17:54

Quote:

Originally Posted by gotti (Post 939318)
putini pentru ce?

sunt putzini ptr motorul pe care il are shi ptr felul deosebit in care arata...ptr banii pe care ii dai ofera multa clasa shi stil dar la performantze cam scrtzaie

Bogdan_mb 09-06-07 01:16

Quote:

Originally Posted by gotti (Post 939318)
putini pentru ce?

nu m-am referit ca sunt putini pentru motorul de 2.0 care nah , putea sa fie si mai bine, ci la faptul ca mie imi sunt putini, dar in fine ce mai conteaza ce ma multumeste pe mine, continuati cu discutile referitoare la coupe. Imi cer scuze pt acest amanunt.

FIGHET 09-06-07 01:56

pina la urma este un model reusit la exterior si cu un motor mai putin reusit din punc de vedere al performantei !!!
Totusi eu cred ca este destul de fiabil SI PERFORMANT pt romania mai ales ca drumurile noastre sunt cum sunt
vai de mama lor!!!!!!!!!

FIGHET 09-06-07 01:58

si mai intreb ceva ?DACA AR AVEA 500 CP UNDE ATI PUTEA SA DATI TALPA IN TARA NOASTRA DRAGA ????????

Bogdan_mb 09-06-07 02:32

Quote:

Originally Posted by FIGHET (Post 939926)
si mai intreb ceva ?DACA AR AVEA 500 CP UNDE ATI PUTEA SA DATI TALPA IN TARA NOASTRA DRAGA ????????

500 cp + tractiune fata = drag car cu handicap si nimic alceva. daca ar fi avut 160-170 de cai ar fi fost super si astfel puteau sa renunta la prostia aia de V6..

ROSSI 46 09-06-07 13:23

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 939958)
500 cp + tractiune fata = drag car cu handicap si nimic alceva. daca ar fi avut 160-170 de cai ar fi fost super si astfel puteau sa renunta la prostia aia de V6..

asta potzi sa o mai zici o data...chiar k e prostie motorul ala...

in romania cred k sunt de ordinul sutelor sau miilor , mashinile care se invart in jurul valorii de 500 de cai unele cu + altele cu - .... doar nu mergi la tzara la bunici cu o astfel de mashina de sute de cai...iar dak vrei satzi descarci adrenalina gaseshti bucatzi de drum unde se poate da talpa

Dimitris 09-06-07 14:14

gotti... te-ai tras vreodata cu o celica de 143 de cai?
ma gandesc ca poate vrei sa vezi spatele ala de asiatica urata... eu m-am alergat cu cateva coupeuri prin oras si sincer mi se par lenese, dar ma rog, poate erau toti soferi prosti. iar la expo internationale de masini modificate mai rar vezi un coupe modificat (off-topic: oare le-a luat mult sa gaseasca numele pentru masina asta? )
Noroc cu astia de la VeilSide ca au facut si ei un kit pentru masina asta...

ROSSI 46 09-06-07 22:03

Quote:

Originally Posted by Dimitris (Post 940414)
ma gandesc ca poate vrei sa vezi spatele ala de asiatica urata... eu m-am alergat cu cateva coupeuri prin oras si sincer mi se par lenese, dar ma rog, poate erau toti soferi prosti. iar la expo internationale de masini modificate mai rar vezi un coupe modificat (off-topic: oare le-a luat mult sa gaseasca numele pentru masina asta? )

man bravo tzie dak ai celica sa o stapaneshti sanatos la multzi km fara belele....dar nu fi ironic

iar vis-a-vis de styling sa shtii k sunt pretabile ambele in aceeashi masura...au potentzial

THX-1 09-06-07 22:07

Quote:

Originally Posted by ROSSI 46 (Post 941148)
man bravo tzie dak ai celica sa o stapaneshti sanatos la multzi km fara belele....dar nu fi ironic

iar vis-a-vis de styling sa shtii k sunt pretabile ambele in aceeashi masura...au potentzial

Au potential dar de pinde la ce nivel!;)

ROSSI 46 09-06-07 22:21

la nivel de styling exterior shi interior...cam atat...:sad:

Dimitris 10-06-07 00:03

rossi, nu sunt ironic, nu imi dau foarte mult cu parerea, este o realitate ca toyota este peste hyundai la multe. Iar pentru gotti proverbul cu vulpea si cu strugurii este perfect... sau el crede ca aia de la toyota cer cu cate mii de euro in plus pentru vorbe?
Toti si-au cumparat coupe pentru ca este ieftin, recunosc arata bine pt cati bani dai pe el, dar acum sa fim realisti, este o masina mediocra la un pret mediocru, nu este afacerea anului 2007. Iar chestia cu stylingul, hmmm, poate vechea generatie (aia cu faruri rotunde) sa se preteze la ceva frumos, ultima fiind destul de greu de modificat.

ROSSI 46 10-06-07 01:12

nimic mai corect in spusele tale Dimitris,dar nu a zis nimeni cum k hyundai ar fi peste toyota shi in spetza coupe'u peste celica...tre sa fii nebun sa zici asta...celica e celica concureaza ele la aceeashi clasa dar celica are ceva clase in plus fatza de coupe'u

gotti 10-06-07 03:23

Quote:

Originally Posted by Dimitris (Post 940414)

Da' aia cu Coupe-urile alea, or fii vrut sa se intreaca cu tine?
Poate nici nu te-au vazut. Sunt o gramada astia ca tine care cum vad o alta masina la semafor, dau pedale si se cred pe pista. Eu va ignor pe toti. Odata un prieten cu un Opel vectra s-a laudat la alti prieteni ca m-a facut in oras in ziua aia. Eu nici nu-l vazuse. Probabil ca s-a intrecut singur si a iesit pe doi. Orasul nu e circuit, copii tembeli.
Cat despre masina ta s-o stapanesti sanatos dar urat spate mai are. Si spoiler-ul spate zici ca e de pe un model din anii '90: foarte ridicat si ingust. De fapt modelul nici nu se mai fabrica
Zici ca n-ai vazut coupe-uri modificate la saloane? Pai de ce sa le modifici ca arata foarte bine din fabrica. La celica trebuie sa-i pui 1000 de kit-uri sa arate mai uman
Despre numele de "coupe", ce sa-ti spun? Suna foarte frumos si sport. Dar un nume mai gay decat "celica", nu cred ca putea toyota sa gaseasca

_anaconda_ 10-06-07 08:41

Mah Gotti...vad ca din spusele tale Coupeul e super tare,adica cea mai tare...cand ea e un cotet pe 4 roti(ti-am argumentat ca Logan 1.6 16v stock vs Coupe 1.6 o face...asa ca comparatia cu Celica nu are sens)La filmuletzele de la Curse viteza Saturn...e un Coupe care se da numai cu masini mult mai vechi si mai slabe teoretic insa si asa tot o cam fura...nu am vazut sa se dea cu GTI(bineinteles ar fi absurd...)sau cu alte masini de generatie noua si cam la acelasi pret!Nu te mai lua de alti oameni de pe aici ca ei au vb frumos...si cam au dreptate....la aia 143 CP ai tai daca dai de o limuzina premium gen A4 2TDI,2FSI,Passat,320d/i pe langa confortul muuult superior,materiale,dotari au si performante mult peste si te spulbera...asa ca mai calmeaza-te si nu mai jigni lumea...bafta...si ia-o ca pe o recomandare nu ca pe o jignire...

All times are GMT +2. The time now is 21:39.

- Copyright 2026 4Tuning