![]() |
Re: GTA Bucuresti
da frate...da macar te simti bine ca e ceva schimbat...i love dacia...:X:X....mai ales loganul:)am si eu una si ma incanta:P....si jocul il veti lua de pe site.....dar nu va fi jocul full...am inteles ca va fi foarte mic...si foarte tare jocu
|
Quote:
|
ca sa-l faci de la zero trebe licente si alte chesti...in plus sa te chinui sa modifici un joc ..e doare satisfacerea de sine ca dak nu o sa fie promovat nu il joaca prea multa lume
|
Quote:
|
Foart tare de la inceput.
Ce faca este pe suport SAN ANDREAS ce daca asta nu este defapt BUCURESTI important este ca o echipa face tot posibilul sa te faca pe tine cel ce te joci sa ai impresia ca seamana cu orasul tau natal sau cu capitala tarii in care iti pierzi timpul. Foarte tare baieti tineti-o tot asa si hai cu downloadul sa il vedem si noi cum se misca si sa vedem care de aici de pe forum are dreptate important este ca voi va straduiti. |
Re: GTA san andreas patch
sal...va rog mult imi ziceti si mie cum pot sa.mi schimb harta de la San Andreas ...ce program treb sa iau ... stima
|
salut...am aceeasi problema ca si altii la SA, intru in el dau new/load game si imi da eroarea aia cu don`t send! ma dispera ! am reinstalat jocu de 10 ori !!!! ajutati`ma va rog
deci am pc nou si sa nu mearga SA :|:| si mere TDU? pls help de unde sterg registrii aia si etc..ajutati pls..... heeelp va rooooooog !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! scuzati pentru post..dar st disperat:| |
va rog muuuult sa imi ziceti si mie cum sa imi schimb harta la GTA s.a. pls :*
|
Nu poti sa o schimbi. kthxbai
|
Re: GTA MultiPlayer
care mai jucati sa-mp....imi da o eroare cand incerc sa pun patchu ala pt versiunea 2.0 ca sa pot juca sa-mp...un pm ceva cu un id al cuiva care se pricepe? VA ROG !
de fapt..zice ca nu recunoaste versiunea de gta:| :evil: si pana acu juma de an mam tot jucat pana sa scoata ei porcariia aia cu sa-mp 2.2.2 :((( pls help !! |
pai ... atunci pentru ce sunt alea dp net... am downloadata 2 harti, ce pot face cu ele??? va rog mult sa.mi ziceti si mie (asta daca se poate face ceva cu ele) ... ms!
|
cred ca stiu ce ai luat tu.. e vorba de un minimap cu toate detaliile pe el. ar trebui sa fie scris in readme-ul patchului cum trebuie instalat, si ce programe ai nevoie.
n-am folosit pana acum asa ceva, dar cred ca e destul de usor de facut, si daca citesti readme o sa-ti poti rezolva singur problema |
eu cred ca hartile alea care le-ai luat tu, sunt pt samp ...
|
Adinx- nu am cum sa citesc redme-ul ptr ca e scris in germana ji...:D nush !
|
9 Attachment(s)
cateva masinutze schimbate de mn in GTA SA :D plus ca am bagat si doua harti pt drit:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning