![]() |
Re: Mitsu braila
1 Attachment(s)
cursa braila
locul 1 grupa H ptr evo a batut din nou speedsterul (upgradat) in afara concursului a tinut piept unui evo6 de CNR (1100 kg) care s-a dovedit mai rapida la final iar cursa pierduta cu rs6 a fost rezolvata pe nocturna la bucuresti evo castigand de 3 ori in fata rs6 |
Nu inteleg de ce nu isi lauda Dragos izbanda?!?!?!?
|
e prea modest ...
|
Pai observ.....el e modest....altii in schimb nu prea ;)
|
Ciinii latra caravana trece!!! Daca vor sa se invete minte sa zic asa sint dispus orcind sa joc pe ceva miza. Sa vedem atunci. Gura satului nu o inchide nimeni si nu are nici un rost sa arunc paie pe foc ,nu imi sta in caracter important e sa stiu eu avevarul in rest nothing else maters spunea '' cinta '' cineva.
|
Asta e lumea in care traim....Exact cum ai spus si tu ....impartialitatea conteaza foarte mult;)
|
Quote:
ai ceva de zis sau ai intrat doar sa faci valuri ? |
Nu te mai agita ca un Pepsi rasuflat
Am ceva de spus si anume (nu ai de ce sa te superi): Nu intelegeam de ce nu isi prezinta Dragos izbandele si le prezinti tu?!?!?!?doar atat.....(NU VREAU SA TE SUPERI CU ABSOLUT NIK CI ERAM DOAR CURIOS!!!!) |
Quote:
|
Pai vad ca si tu il aprinzi!!!!
Eu unu mi-am cerut scuze si i-am spus sa nu se supere ca a fost doar o curiozitate!!!! U app ce esti?!?!!? AVOCATUL POPORULUI?? |
ce face lipsa de ocupatie...
|
Quote:
|
Quote:
|
Mda si asta cine o spune???? (tu??!?!?!??!?!) :D
|