![]() |
4 Attachment(s)
Uite cine spune sa fim prudenti in trafic?!!!
P*** de garcea a lovit o fetita in manastur, poah!!! |
treia sa mergi umpic mai sus pe strada sa faci neshte poze shi la kadettu lu nui-u' :lol: :lol: :lol:
|
4 Attachment(s)
Dupa turnul de control de pe Feleac...nu stiu ce sa intamplat.
|
3 Attachment(s)
Sus la service Dacia...
|
iui da...najpa cu accidentu` de la dej :no: :no: .Am fost sapt trecuta la neamuri p acolo si am auzit ceva,povesteau ajtia.Cika ceva pocait (\"frate\" de`a lui mama :crazy: ) o cam intins coarda la volan.Nu jtiu prea multe detalii,dar jtiu k au fost cam multe victime :no:
|
5 Attachment(s)
Parcu auto Dacia - feleac...
P.S.Spalam masina acolo... :D - Nissan - Dacia Solenza - Renault Megane |
3 Attachment(s)
Reanult Clio
Ati vazut ca unele parti ( nu stiu exact care) sunt dintr-un material plastic? Ce parere aveti? |
da si la megane 2 :lol: o agatat un prieten spoileru intrun fier si cand o dat inapoi sio revenit... ca ii din plastic... :?
|
la clio aripile is... inrest nush...
|
2 Attachment(s)
Efectul unui crash cu un matiz furios
|
bau
1 Attachment(s)
Ghiciti ce a fost.... :(
|
gallardo_20041126_001[1].jpg
|
6 Attachment(s)
scuze de pozele de mai sus ce nu se vad
na... altele cum nu ma lasa sa pun cate vreau eu odata na... |
ai de p[ula mea ca nu mai pot de raaaaaaaaas ~!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
inca un accident grav,cu 2 morti si 11 raniti a avut loc azi dimnieata pe feleacu.O dubita a derapat si a intrat intrun autocar,care sa rasturant. :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning