![]() |
Re: My Baby Skoda O2 ;))
am citit si eu vreo o ora toate posturile voastre..... si eu am O2 .. insa nu i-am dat mai mult de 140 ... ca are si ea 2000 KM si am zis macar 5000 KM sa o las moale..si apoi o sa ii dau :) este 1.6 MPI..... in legatura cu 240 km / H nu stiu cat de adevarat sa fie.. insa un Passat 2003 ... am mers lejer cu 210km / h ... si asta dc sa nu ia 240 ???????? ... super tari stroboscoapele ... o sa imi pun si eu pe proiectoare.... si ink o intrebare ... cum se vopsesc bandourile alea... adik, cum se demonteaza.. apoi cum le lipesc..solutie ceva..de unde ?????
|
Quote:
|
oooohohohohoooo ce penibil. Hai pe bune terminati discutiile ca am inteles toti ca masina aia nu are cum sa ia 240 nici la vale. Apropo si io am una. Daca tot comentati nu faceti decat sa-l obligati sa minta. Cica acu e cipuita iar la inceput spunea ca nu este. Hai ce dracu.
Deci zi si tu cum ai facut vopsit bandourile, de unde ai luat spray pentru stopuri ca io unu nu am mai gasit nicaieri. Am incercat si eu sa vopsesc spoilerul fata si spate si a sarit vopseaua de pe el imediat. |
da nu se ia politia de tine daca ai stopurile negre?sunt cam nestiutor la chestia asta....dar eu asa aveam impresia
|
Masina arata bine dar ar avea mare mare nevoie de niste jante calumea ...bafta
|
Foarte bine arata masina, dar schimba si tu supotul ala de numar:D
|
Super masina , dar i-ar trebui niste jante pe 17-18 misto
|
niciunele din astea 2
frumos farurile negre.cum le-ai facut? |
ce e asta mah? faruri murdare...sita daia in fatza...bec urile alea din poiector ba se aprind ba se sting..ce e asta mihai?...:D nu mi ai zis ca ai farurile negre
|
Salutare! Ma poate ajuta careva sa imi iau o janta Pegasus R17 pt octavia 2 (o bucata cu tot cu anvelopa) si un proiector dreapta???(pret convenabil) Am avut un necaz cu masina.
Astept un rasp daca stiti ceva. Bafta |
Quote:
|
Quote:
si btw da jos stickerul ala cu NSL ca esti penibil |
m3lcul daca nu iti convine ceva te rog spune aici si nu pe privat.
P.S. e un forum si toti au voie sa isi dea cu parearea, iar parerea mea e ca o skoda octavia 1.9 tdi nu prinde 240 |
Sa il stapanesti sanatos . Este kit de admisie ? Sau doar filtru conic ? Ce firma este ?
|
Sa il stapanesti sanatos .. Dar mi`e greu sa cred totusi ca ai primit 5 cai in plus :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning