![]() |
Re: Masina vs. Barbat
cu multa placere, da' dak nu va deranjeaza domnisoara, o intrebare, unde sunt celelalte 68 de prietene ale dumneavoastra, ca va vad cu numarul ala si ma intrebam de ele...
|
neah...e vb d nr neuronilor mei,kre au mai ramas!!!;) credeam k se intelege ...;)
|
aha, si de asta sa inteleg k alegeti masina inaintea barbatului... hmmm, stiam eu :):):):)
|
hmmm....mai degraba d aceea am ramas cu atatea neuroane,k barbatul m-a convins k e mai bine daca ramin la masina!!;)
|
Quote:
esti feminista?:lol: |
nope..barbatii nu sunt porci!!!aloo,vorbesti d prietenii mei!!!:D
dar sa raminem la nivelul asta ;) nu sunt feminista..doar independenta,si aproape divortata... |
Quote:
oricum cine ar alege masina in locul femeii...inseamna...ca nu ar gandii atat de mult incat sa isi dea seama ca un suflet nu are valoare ;)...asta depinde daca femeia are suflet :lol: |
...nimik nu e mai d valoare decit sufletul ... dar cui pasa d al meu,n-o sa ma puna niciodata sa aleg!;)
daca ti-e drag cineva,vrei s-o vezi fericita...daca poti lasa egoismul deoparte,o lasi sa fie ea fericita cum crede ea k poate...si daca se intoarce ea la tine...io zic k ai cistigat ceva pretios. |
Quote:
|
Quote:
un barbat care alege masina in detrimentul femeii este un om avar,lipsit de simturile elementare ale autocunoasterii si lipsit de sentimentele legate de o femeie...deci am spus ce ai spus si tu cu alte cuvinte :lol: |
da... blondie me...:">
|
Quote:
|
mustangu, l-ai contrazis pe om, dak el stie adevarul suprem, tu de ce te bagi?
ia, 5 minute la colt :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning