Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Masina vs. Barbat (https://forum.4tuning.ro/28-femei/39175-masina-vs-barbat.html)

aleks 13-06-07 09:12

Re: Masina vs. Barbat

cu multa placere, da' dak nu va deranjeaza domnisoara, o intrebare, unde sunt celelalte 68 de prietene ale dumneavoastra, ca va vad cu numarul ala si ma intrebam de ele...

Bea69 13-06-07 09:34

neah...e vb d nr neuronilor mei,kre au mai ramas!!!;) credeam k se intelege ...;)

aleks 13-06-07 09:42

aha, si de asta sa inteleg k alegeti masina inaintea barbatului... hmmm, stiam eu :):):):)

Bea69 13-06-07 09:45

hmmm....mai degraba d aceea am ramas cu atatea neuroane,k barbatul m-a convins k e mai bine daca ramin la masina!!;)

orlando 13-06-07 11:19

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 946550)
hmmm....mai degraba d aceea am ramas cu atatea neuroane,k barbatul m-a convins k e mai bine daca ramin la masina!!;)

stiu, barbatii este porci...
esti feminista?:lol:

Bea69 13-06-07 11:25

nope..barbatii nu sunt porci!!!aloo,vorbesti d prietenii mei!!!:D
dar sa raminem la nivelul asta ;)
nu sunt feminista..doar independenta,si aproape divortata...

orlando 13-06-07 11:42

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 946666)
nope..barbatii nu sunt porci!!!aloo,vorbesti d prietenii mei!!!:D
dar sa raminem la nivelul asta ;)
nu sunt feminista..doar independenta,si aproape divortata...

am inteles...in cazul asta te inteleg...
oricum cine ar alege masina in locul femeii...inseamna...ca nu ar gandii atat de mult incat sa isi dea seama ca un suflet nu are valoare ;)...asta depinde daca femeia are suflet :lol:

Bea69 13-06-07 12:49

...nimik nu e mai d valoare decit sufletul ... dar cui pasa d al meu,n-o sa ma puna niciodata sa aleg!;)
daca ti-e drag cineva,vrei s-o vezi fericita...daca poti lasa egoismul deoparte,o lasi sa fie ea fericita cum crede ea k poate...si daca se intoarce ea la tine...io zic k ai cistigat ceva pretios.

Magos 13-06-07 20:11

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 946688)
.ca nu ar gandii atat de mult incat sa isi dea seama ca un suflet nu are valoare ;)...a

.... ba pardon... poate vrei sa zici ca acel care alege masina in locul femeii... alege ceva sec, tern... fara simtamant si suflet... ;) si sa stii ca un suflet are mult mai multa valoare decat pare

orlando 13-06-07 23:23

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 947488)
.... ba pardon... poate vrei sa zici ca acel care alege masina in locul femeii... alege ceva sec, tern... fara simtamant si suflet... ;) si sa stii ca un suflet are mult mai multa valoare decat pare

pai iubita cam acelasi lucru am spus...
un barbat care alege masina in detrimentul femeii este un om avar,lipsit de simturile elementare ale autocunoasterii si lipsit de sentimentele legate de o femeie...deci am spus ce ai spus si tu cu alte cuvinte :lol:

Magos 13-06-07 23:59

da... blondie me...:">

Mustang 14-06-07 07:39

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 947808)
pai iubita cam acelasi lucru am spus...
un barbat care alege masina in detrimentul femeii este un om avar,lipsit de simturile elementare ale autocunoasterii si lipsit de sentimentele legate de o femeie...deci am spus ce ai spus si tu cu alte cuvinte :lol:

ce vorbesti mah ??? :lol:

aleks 14-06-07 11:47

mustangu, l-ai contrazis pe om, dak el stie adevarul suprem, tu de ce te bagi?
ia, 5 minute la colt :D:D:D

orlando 14-06-07 11:48

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 948397)
mustangu, l-ai contrazis pe om, dak el stie adevarul suprem, tu de ce te bagi?
ia, 5 minute la colt :D:D:D

haha mai aleks mai...nu ca m-a contrazis...fiecare are cate o parere...eu vad intr-un fel...el vede in alt fel..

pheerya 15-06-07 18:02

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 948398)
haha mai aleks mai...nu ca m-a contrazis...fiecare are cate o parere...eu vad intr-un fel...el vede in alt fel..

orlando e prea versat... trebuie sa ne plecam in fata intelepciunii lui :lalala: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 12:37.

- Copyright 2026 4Tuning