![]() |
Re: Dacia Concept
am sa incerc mai intai cu folie si daca se vede naspa o dau josh si porma cu spray :D poate iese ceva:D dar stie cineva daca exista si semnalele d epe fata cu tot cu pozitii clare?:D ar trebuii sa scoata si asa ceva astia
|
stie cineva ce dimensiune are farul la dacie ca ma bate gandul sa-i pun angel eyes :D ar da bine a incercat cineva sa faca asa ceva?ca am agsit unele topicuri dar nu au postat npoze cum si in c efel au facut...
|
preparetule iti mai coboara geamul pana jos cu boxele alea ovale???
|
coboara dar nu de tot .... ramane foarte putin afara...cam 7 cm
|
nu mai bine le puneai la luneta????????????dau mai bine acolo decat in usi.....
|
pai la luneta am deja 2.....care imi ocupa tot spatiul...mai ramane loc pt un pachet de servetele.. am sa pun imediat poza
nu mai gasesc pozele...in fine fratilor cum scap de zgomotul din masina ca nu-l mai suport...si cum o izolez sa nu mai aud zgomotele de afara...nu mai suport zgomotul de la motor....ASTEPT SFATURI |
hai sa iti dau cateva sugestii pe care le-am auzit si eo ce ar fi foarte bune in legatura cu izolatul
1 armaflex-este un material folosit la izolarea termica(cica ra fi bun) 2 folie dinacea care se pune la parchetul laminat(dubla) 3 vata de sticla plus 2 cutii mastic 4 autovapant parca 5 antifon cauciucat(cred ca e cel mai folosit) bafta si numai bine |
Quote:
totusi, calitatea montarii si imbinarea cromatica lasa de dorit. |
Robert ms frumos pt sfaturi cred ca cel mai bine e sa combin folia de parchet cu antifon cauciucat ...dau un strat de antifon pe tabla lipesc folia mai dau un strat peste folie si mai pun o folie peste..:D cred ca ar fi o treaba buna :D
Quote:
iar la usi..ce ma gandeam sa scap de zgomotul ala de tabla...sa iau zapezica (schartietoare daia) sa o tai in bucati de 20x20 cm si sa le lipesc de fata de usa pe interior la geam...ar fi ceva ca daca le tai 20x20 am cum sa le pun...si cred ca rezultatul ar fi foarte bun chiar excelent..mai dau si peste ele cu antifon cauciucat si am terminat toata treaba :D |
O intrebare se aude bone tubu ala de bas k vreau sa-mi iau si eu unu la fel. Si nu stiu cum se aude in berlina.
|
se aude demential in berlina..acum depinde si ce statie ai ..si ce mp3 ...eu unu sunt super multumit de el..
|
pe usi ar mai merge si cu vata de sticla si eo cred ca o sa fie si mai bine.desigur si scartaitoare e o idee buna la care chiar nu ma gandisem.
|
pai vata de sticla se uda si tine umezeala in usa...ceea ce nu e bine deloc...mai buna e ideea cu scartietoare :D
|
antifon pe tabla mai intai apoi folie de parchet antifonata si dupa o bucata subtire de scartaietoare si aia la randul ei antifonata :)
|
15 Attachment(s)
dar daca pun 2 randuri de folie de parchet..tot aia e..
POZE CU FARURILEEEEEEEEEE INCA NU LE-AM PUS PE MASINA :d :oops: VINERI LE MONTEZZ ASTEPT PARERI au iesit super ..zic eu asta datorata lui my_ovy cine are nevoie sa-i dea add pe mess e baiat de super calitate garantez 1000000% |
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning