![]() |
Re: My Black Beauty...
cosmin frate imi pare nespus sincer de rau atat pt masinutza cat pt tine ca stiu ca pui suflet cu adevarat.:sad: :sad: :sad: :sad: sati ajute dumnezeu sa te faci bine si poate sa ai o masina si mai frumoasa sincer imi pare f rau.te salut
|
imi pare f rau dp acea masina un urs foarte reusit : cry :,dar cel mai important este ca proprietarul e bine !!!
|
pacat , foarte pacat
sper sa fie Ok cei care au fost in masina, sper sa fie totul bine ! cel mai bine ar fi , ca 'lumea' de pe aici sa nu-si mai dea cu presupusul referitor la ce s-a intamplat ; sa asteptam , sper, si daca se poate, un rezumat al neplacutului eveniment, chiar din partea proprietarului... oricum vorbele sunt de prisos , pentru ca timpul nu poate fi dat inapoi.. Insanatosire grabnica si numai bine!!! |
da dupa cum s-a mai spus la viteza mare i-a explodat cauciucul stanga spate de la uzura dupa interior si a presiunii mare 3.5 atm dupa cateva incercari de a o redresa masina a intrat in sant de unde s-a rastoarnat inca vreo 90m , preparatu a fost proiectat prin parbriz si aruncat pe campie de unde a vazut cum fratisu inca aflat in masina se rostogolea cu masina, inafara de zgarieturi pe maini si picioare si unele mai serioase pe fata lui Cosmin care s-au ales cu copci nu au fost, masina dauna totala, spre suprinderea mea motorul si stalpii erau la locul lor, motorul este intact ... ushile geamurile capota portbagajul si 3 rotzi au zburat ... cum se si zice fierul se face da omul nu, au avut norok sa scape teferi eu unul trebuia sa merg cu ei dar m-am razgandit inainte sa ies pe usa nush ce m-a impins dar ii multumesc lui Dumnezeu dupa cum au spus si ei pe bancheta spate sansele erau mai mici ... INSANATOSIRE GRABNICA !!!
|
12 Attachment(s)
cateva poze de la accident...
|
pacat.. :((:cry:
oricum, bine ca e el sanatos.. ziceai ceva de un cauciuc explodat.. mie mi se par ok cele din spate :???: |
pe spate stanga nu se intelege din poza dar are o fasie taiata de la explozie se vede sigur cum a explodat si la urmele de franare se poate observa pe stanga o usoara ezitare si o linie stearsa de la janta stanga spate
|
1 Attachment(s)
Poza cu cauciucu explodat stanga-spate.
|
Multumesc tuturor celor care ne-au ajutat la locul accidentului,in special lui razvan si mihai!!! Fratimiu va sta internat pana pe 1 mai pt mai multe investigatii si analize...in rest este ok.Da..in poza aia se vede clar cu a bubuit nenorocitul ala de cauciuc.
|
socante pozele... socanta situatie...
insanatosire grabnica si numai bine! |
alex0406 voi cum ati reusit sa scapati doar cu atat... ca eu cand am vazut masina la dudu am inebunit
|
E bine ca nu au fost probleme grave cu nici unu dintre voi. Asta e tot ce conteaza.
|
Asta e cel mai important ca au scapat cu bine... dar pacat si de masina :((
|
masina nu avea asigurare nu? "preparatu" a iesit din spital? a fost grav ranit?
|
Pacat , mare pacat sa patesti asa ceva din cauza la un cauciuc :(. Nu pot decat sa va urez insanatosire grabnica la amandoi . Va salut ! ! !
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:18. |
- Copyright 2026 4Tuning