![]() |
nu le prevad viata lunga la luneta si geamurile laterale...
|
nu cred ca o sa mai stau vreodata in spate daca o sa am ocazia, ca astai nebun si ma dezmembreaza :zombie:
|
Re:
va doresc un \"PASTE FERICIT\"!
|
felicitari oli shi vio! frumos... :D
|
Pot sa spun eu cum bubuie Matizu'? Pot? Pot? :lol:
Cand a venit la mine la servici, a iesit tot baru' afara, sa vad minunatia :lol: si... chiar ca-i minunatie!!! Another crazy dude! ... si telefonu-mi trepideaza cand dau play la filmulet :twisted: |
mersi junkie :wink:
|
Va doresc ca totul sa vi se implineasca...lumina,bucurie si sanatate cu ocazi invierii lui iisus hristos si nintoarcerea sa pa pamant drept unui iepuras ce imparte oua rosii!!!Toate bune va doresc...be happy!!!!
|
3 Attachment(s)
Si dupa cum am promis GAJU' pe caroserie...proprietarul anunta schimbari pentru sfarsit de sezon...sa ni-l amintim asa cum e el acuma...
|
mai puneti si voi niste evoluari...nu le tineti in secret cum fac UNII :roll:
sfigmo ? :!: |
bene mah dara ii secret cum crezi tu ...
|
bati apropo-uri...:P uite...pt tine in seara asta o sa deskid capota...promit..asta in caz ca nu tre sa mergi pana la una si vii inapoi in 10 min cum te-ai obisnuit sa faci :lol: :hug:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re: Evolutie...Ce a fost candva, ce este, ce va fi...
ceva evolutii? ce eu am involuat ;)
|
Re: Evolutie...Ce a fost candva, ce este, ce va fi...
mie mi-a crescut parul...si in curand un evo IX pe strazile clujului...de la megane la evo...e o evolutie nu??? de maine mai exact...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning