![]() |
Am văzut numai prima şi ultima pagină. Două cuvinte pentru voi: numai kitch-uri. Staţi flexaţi!
|
Re:
Quote:
nasol |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
stii asta nu e topic numa pt pareri si mai ales a unor \"incultzi\" sry |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Cānd eram la vārsta ta şi-mi răspundea unu' aşa mă aprindeam de nu-ţi poţi imagina, aruncam cuvinte grele, dar la \"limita ban-ului\". Acum tot ceea ce-mi vine īn minte cānd văd mesaje \"pline de argumente\" ca al tău este: \"nu-ţi pune mintea cu proştii că o au odihnită!\" La reventinde-o! Later edit: fără intenţia de a generaliza, am văzut prea tārziu că eşti moldovean. Īmi cer scuze chiar şi pentru cele scrise mai sus. |
abia cum am vazut si io ...............primu olcit e tare...sun mai multe...
|
HMM
Intradevar am vazut un oltit cu jante de 17'
|
Re: HMM
Quote:
|
super tare :)) bvbodyspeed bravo :))
|
doarr4u17 ,vezi cum vorbesti de oltciturile din Craiova .eu iti garantez tie ca peste a ta sunt cel putin 10 oltcituri ,si pana o sa o termini o sa mai apara altele ,ceea ce faci tu la a ta acum in craiova se facea cu mult timp in urma .oricum eu iti urez bafta si spor la munca
|
Nou in branşă...
1 Attachment(s)
Yo guys :!: :roll: Stiu si eu...parca mai mult imi place sa ma uit la Oltcitul meu netunizat decat la primul...Parerea mea :!: Acuma, poate se intampla asta pt ca m-am atasat mult de ea...nah! vo arat si voua si daca vreti trageti putin cu ochiul! :D
|
6 Attachment(s)
sal.uitati niste poze.poate le cunoasteti :shock:
|
sal
singuru oltcit care imi place !! doar ca nu imi place eleronul. poate daca era fara lumina si avea si urechi era alta treaba !
si nici spoileru spate nu imi place . in rest. parca are alta forma umflat decat stock :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:06. |
- Copyright 2026 4Tuning