![]() |
Re: ##espero##
7 Attachment(s)
Astazi am montat manerul momo .Au sosit si discurile ate,filtrele de ulei si benzina ,kitul de ambreiaj sachs si pompa de apa .
|
Oho...sa le stapanesti sanatos. Niste preturi poti sa dai? ca de ex pt Sachs, Momo...
|
Ce dimeniune au discurile si ce etrieri folosesti ? Pompa de servofrana este cea de Espero sau e alta ?
|
2 Attachment(s)
Etrierii sant aceeasi dim ca cei de espero discurile 256mm tot la fel. pompa e a masinii ca nu e nevoie mai mult ....deocamdata :D Piesele le-am luat la pret normal de pe piata ... toate sant de opel .Atasez si niste poze cu tobele de inox.....
|
cat a costat o toba? arata super. inox nu?
|
Quote:
|
Quote:
gbry_el_05-RSG - sub 100 e toate cu tot cu racord si snt de inox. Iar BGD_NNE ti-am zis de atunci ca aveam client pt ele si ca dc nu te caut inseamna ca s-au dat .:-P |
7 Attachment(s)
....avansez incet.....
|
4 Attachment(s)
.....slowly.....
|
Frumos baiatu, very frumos...vad ca dai tot ce ai sa iasa masina super...iti doresc success la urmatoarele etape...
|
1 Attachment(s)
..... toba finala.....
|
1 Attachment(s)
......black eyes......
|
Quote:
|
Quote:
Poti sa-mi dai si mie "reteta" dupa care s-au desfacut farurile? Vreau sa fac si eu asa ceva la o masina, iar la cealalta vreau sa bag niste lupe....si am nevoie sa desfac farurile in ambele cazuri. Multumesc anticipat! |
7 Attachment(s)
Deoarece am facut mari eforturi fizice psihice si finaciare trebuie sa fac o recapitulare pe 2007
cu tot ce am montat si modificat la masina : -motor opel 2000 16v sfi -cutie f20 cr -planetare de 2000 -filtru aer pipercross -evacuare pe 57 inox -jante oz saturn plus 16/205/45 -suspensie jamex -4cm pe gaz -flanse fk spate +1cm -punte cu discuri spate kadett e -bara stabilizatoare kadett e -discuri fata ate power 256 mm -conducta tur benzina cupru -eleron tip m -volan momo corse 30mm -maner farana de mana momo -chrome rings -xenon h1 6000 k 35w -antena portbagaj ford ka -scaune calibra recaro -badboy look -amortizoare capota inxx -faruri si semnale black style :d -semnale lucas de bora Am mai achizitionat bord lcd de kadett e .. care trebuie modificat sa se potriveasca la espero. .....Si astept inca de la racing nick bara de rigidizare omp in ianuarie ... Va multumesc pentru aprecieri si critici<Le multumesc celor care au fost alaturi de mine si m-au sprijinit La multi ani si un 2008 fericit !!!!!!!!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:29. |
- Copyright 2026 4Tuning