![]() |
Re: opel astra g vs dacia logan
Daca are un "5er" mai nou are bani sa-si cumpere cel putin un Papuc sau sa inchirieze pe altcineva. Si cara TONE nu saci.
|
Iulica, stii cum esti tu?
Ceva de genu', cu ce e mai bun Nike decat Mike, Adidas decat Adibas? Referitor la accident, nici nu-mi pasa de masina, am casco si chiar daca n-as avea tot nu mi-ar pasa atata timp cat eu si cei care sunt cu mine iesim pe picioare. O masina mai scumpa iti ofera confort, pana la urma asta ne este scopul, sa ne simtim bine, sa ne dezvoltam si sa tindem catre mai bine. Aici sunt multe exemple, dar daca facem cum zici tu ar trebui sa stam in garsoniere cf3 ca si acolo putem trai, intretinere mica, sau sa nu stam la casa ca mai trebuie sa muncim si prin curte, mai ales iarna. Dupa cum vezi nimeni nu ti-a contestat Loganul, fara doar si poate e cea mai buna alegere pentru o masina noua, ieftina, pentru familie. Dar nu il poti compara cu o masina mai scumpa doar din perspectiva a ceea ce vezi si la ce poti renunta, adica, piele, lemn, scaune, oglinzi, geamuri, portbagaj,etc electrice, faruri, trapa, clima si multe altele la care poti renunta sau poti trai si fara ele ca doar nu am trait cu ele dintotdeauna. Adevarat Olcitu' lu' taicamiu nu avea asa ceva si ne-am bucurat de el mult si bine, cu toate neplacerile lui. Dar o masina mai scumpa vine cu un alt motor, alt sasiu, alta constructie a suspensiei, tabla si antifonare mai bune, aerodinamica cel putin diferita pentru ca acele masini, sa luam seria 5, sunt gandite sa-ti ofere tot ce ai acasa, sa nu simti lipsa canapelei din sufragerie cand pleci la drum. In schimb la masinile lowcost toate cele de mai sus nu mai sunt valabile, de ce, pentru ca trebuie sa fie ieftina sa si-o permita oricine. Referitor la spatiu si incarcare, tocmai de aceea sunt masini diferite, daca am nevoie sa car saci sau in activitatea mea, trebuie sa iau si graul de la asociatie si cum nu am doua camioane ci 10 saci sa ii pot lua in masina, sau merg la tara si vin incarcat, car lemne pe nu stiu unde, da, imi iau o masina sa le faca si pe astea, dar cand eu nu am nimic din ce ai tu si tara mea e in I.O.R. la iarba verde, pentru ce imi trebuie o masina sa car graul? Si chiar daca as avea , poate i-as da lu' Gica 30lei sa vina cu caruta. Faptul ca folosesti masina pentru ce nu a fost construita nu este un plus sau un argument pentru ce buna e ea. |
Degeaba ii spunem ceva despre logan, el are parerea lui ca e ceea mai tare masina din lume, ca are ceea mai comoda suspensie, si ca masinile considerate limuzine de marii producatori sunt vrajeala pe langa Logan. Dar peste cativa ani o sa isi dea seama ca nu e chiar asa, ca o sa vrea sa mearga la mare cu prietena, si cand ajunge acolo o sa fie fiert din cauza confortului oferit de suspensiile de logan, si a scaunului superconfortabil, plus climatronicul din acesta. Cand o sa compare consumul cu alte masini si o sa vada ca logan consuma mult mai mult decat o masina de doua ori mai grea. Cand o sa se apuce de 400 de metri si o sa vada ca masini de 1000 de euro stock, bat loganul lui cu compresor de 3000. Mai intai ar trebui sa conduci si alte masini si vezi ce ofera si astea inainte de a ridica in slavi loganul. Pun pariu ca daca iulica se urca intr- seria 5 de orice generatie zice ca e intr-un avion fata de logan :)
|
De ce nu inchideti prostia asta de topic ? Sau macar mutati-l la categoria SF.
Maine il auziti ca loganul e mai bun decat 458 pentru ca consuma mai putin si are spatiu si pentru mers toata familia la mare. :rolleyes2 Nu va mai chinuiti sa-l treziti. Poate peste vreo 5 ani cand o sa aiba alta gandire, cunostinte, carnet, cateva mii de km urban si extraurban o sa reusiti sa discutati. Iar tu, inainte sa mai lauzi loganul ala dute la un video de la testul ncap (imaginandu-ti ca in fata stai tu cu taicatu) si te linistesti instant. PS. Te faci de ras cu textul ala din semnatura.:lol: |
gabi04 zice ca vrea o ieftina si fiabila, voi veniti cu 5are, motoare turbo, decapotabile :D
Cam ce rost au "recomandarile" astea pt cineva care spune din capul locului ca n-are bani pt scoala de soferi? |
Quote:
Quote:
In primele posturi spuneai ca vrei sa bati nustiu ce Audi, in acest scop vroiai modificari la motor. Acum spui ca masina ta e mai buna ca altele pentru ca poti cara tarate, grau, poti lua mai multe persoane ca pasageri, ai consum mic, e ieftina si fiabila. WTF !?! Pai ala care isi face modificari la motor, asa cum doresti tu, ii mai pasa de consum si de piesele de schimb ? Cine face asemenea modificari, le face pentru performante, nu pentru mers la servici in fiecare zi cu un consum mic. Tu visezi. Ti-am mai spus, eu la varsta ta ma uitam la Fast and Furious si visam si eu la asa ceva. Nu ma zic cum rupeam NFS-ul. O sa realizezi mai tarziu ca bati campii, o sa vezi. Salut. |
La 16 ani si eu umpleam forumurile cu idei si topicuri paralele cu viata....si cand imi mai spunea lumea ca nu am dreptate si ca gresesc...mai aveam putin si faceam spume la gura de nervi......dar dupa ce mi am luat carnetul, am facut ceva kilometrii, si am mai imbatranit nitzel...mentalitatea mi s a schimbat radical.
Te poti da cu curu` de pamant cat vrei acum...ca dupa ce iti iei permisul o sa ai alta gandire...iti garantez. |
Quote:
timp de 1 an de zile a carat in fiecare week-end.....plin cu saci de ciment,etc.... de ce nu ar cara orice alta masina,ce cara loganul????ca nu e loganul vreo duba,iar cel care cere o parere aici nu cred ca isi ia masina sa care tarate sau ciment......sau sa se plimbe cu ea pe drumuri de tara,fara asfalt etc..... |
gabi04 ia-ti un 530d, A6 sau un Ferrari. Sa nu rada baietii de tine.
|
Nu te asigura nimeni ca o masina sh care este de fabricatie mai noua are mai putini km decat una de fabricatie mai veche.Aici gresesti.
|
Quote:
Volan din piele poti sa iti pui, oglinzi electrice la fel, ABS au si ph1 de la sfarsitul generatiei. Caseta de directie tine de probleme tehnice nu de calitate. Motorul se aude la fel si la un logan din 2005 si la unul din 2011. Cat priveste "performantele" ia si verifica si ai sa ai un soc cand o sa constati ca odata cu ph2 si mai apoi Euro5 masinile au devenit mai lente ca sa zic asa. Motorul ala de 90CP al lui taica-tu are defapt 86 parca odata cu ph2. Deci mai slab. Oricum slabe argumente, se vede ca esti in plop, da nici nu stiu de ce imi pierd vremea cu tine. Credeam catu chiar stii despre ce vb. si ca iti cunosti masina. Da tu n-ai o treaba....ti- am zis du-te jos la masina si incerca sa desfaci macar putin filtrul de ulei sa vezi daca reusesti, sau incearca sa dai jos o placuta de frana. daca reusesti ai o bomboana :lol: si te asigur ca esti pe drumul cel bun cu proiectul tau.:D |
Bine da-mi cheia de filtru si iti desfac filtrul de ulei . Da-mi imbus de 6 , cheie de 17 sau 19 , si cheie de 13 . Este ca de uneltele astea am nevoie ?
|
Quote:
|
Logan si Astra G nu sunt masini?
|
Quote:
Pana atunci raman si astea la stadiul de vise sau vise taica! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning