Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Ford Focus NT 19 CRS (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/38641-ford-focus-nt-19-crs.html)

buddy_lexx 30-04-07 20:20

Re: Ford Focus BN 4194 - Pareri ...

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 877752)
Deabia astept sa vad cam la ce te-ai orientat:dance: Mi-am facut o idee dar schimbari pot sa apara

si eu mi`am facut o imagine...dar...cristi e imprevizibil can e vb de masina :)

Ionut90 30-04-07 20:27

asa ii treaba cu bani pt ca fara ei nu se poate face nik.oricum imi place foarte mult sistemul audio.de curiozitate cat te-a costat

buddy_lexx 30-04-07 20:28

iti raspunde eu la intrebarea asta .... FARA NUMAR :)))) (nu`s manelist..stati calmi!)

Khristy 01-05-07 12:04

am cheltuit destul d mult...vreo 21 d mil dvd + montaj , statie + 1 dif le'am luat p combinatie d la un prieten , al doilea dif in jur d 3 mil cu tot cu montaj , cutia facuta tot p combinatie , cablaje , condensator , nou e 2.4 mil , l'am luat tot in combinatie, insonorizare in portierele fata si portbagaj in jur d 4 mil cu tot cu montaj , e destul d mult... dar is multumit d c a iesit :oops:

Ionut90 01-05-07 21:11

nu cred ca ii mult avand in vedere cam ce ai pe ford

Khristy 02-05-07 08:08

eu is f multumit d cum se aude... dar in viitoar sunt constient ca voi baga ceva mai tare in portbagaj ... a zis bile alin_ump la o discutie d a noastra : "odata ce ai inceput nu te mai poti lasa" !!! A devanit deja o pasiune... !! Nu pot sa zic ca e f mult cat am bagat in mashinuta pana acum si ce am facut am facut doar pt mine...mai sunt alte persoane care isi pun basi in spate ca sa duduie toata strada... mi se pare absurd...duduie p strada...dar nu ai deloc claritate in mashina !!! No bass no fun !!! :-p

buddy_lexx 03-05-07 16:09

Quote:

Originally Posted by Khristy (Post 880243)
eu is f multumit d cum se aude... dar in viitoar sunt constient ca voi baga ceva mai tare in portbagaj ... a zis bile alin_ump la o discutie d a noastra : "odata ce ai inceput nu te mai poti lasa" !!! A devanit deja o pasiune... !! Nu pot sa zic ca e f mult cat am bagat in mashinuta pana acum si ce am facut am facut doar pt mine...mai sunt alte persoane care isi pun basi in spate ca sa duduie toata strada... mi se pare absurd...duduie p strada...dar nu ai deloc claritate in mashina !!! No bass no fun !!! :-p

mare dreptate mai ai.... mai ales in ultima parte....pt unii bassu si muzik ii ajuta sa atraga atentia gagicilor d pe strada...mi se pare o mare prostie...da in fine...vb aia NO BASS NO FUN! :)

bullibutton 03-05-07 17:52

Cristi de ce crezi ca si-a pus sistem pe masina ? :)))))

gun--- 06-05-07 21:31

muzica se aude foarte bine .bravo!
tot sistemul e marfa dar ar trebui lucrat putin si la exteriorul masinii.
:D Daca ai personaliza un pic si exteriorul ceilalti participanti la trafic te-ar localiza si vizual nu numai acustic:peace:

Khristy 07-05-07 08:05

nici acustic nu ma localizeaza...ca nu se aude tare afara... in mashina e distractia... :-)

bogdan_FVJ 07-05-07 13:24

ma cristi felicitari pt ford.....multa bafta de acum in colo si spor la bani ca din astia iti trebe :D.....am inteles ca rupe sistemu...bravo...numa bine si spor si la aspect exterior!

Khristy 07-05-07 19:14

ms bogdane... cred ca te'am mai felicitat pt eleron dar o mai fak odata... se schimba total aspectul cu el vopsit...l'am vazut si azi...shi chiar "bate" bine:-P

buddy_lexx 07-05-07 22:38

ma da voi ati facut o obsesie pt eleronu lui bogdan....:) ba ca nu`i vopsit...ba ca acu`i vopsit :)) cristi cristi ..este belea :)):twisted:

Khristy 07-05-07 22:40

asta este...dak acum e vopsit....ce t doare ?? cine p cine a innebunit.. ?? dak acum omu a vopsit eleronul...na nu acum ... acum ceva timp...eu il felicit...e un lucru bun... :twisted:

shmen_dj 08-05-07 11:47

sall krysty....faine pozele imi place la nebunie mashina.....bv bv bv;-)

All times are GMT +2. The time now is 10:36.

- Copyright 2026 4Tuning