![]() |
Re: PC Hardware
Quote:
|
nu cumpara de la nelbo cai firma neserioasa !!! iti recomand www.intend.ro+ is si mai ieftine
|
Quote:
|
Quote:
|
E2160....ala am de gand sa-l iau adik pt ala am bani....E4400 e totusi prea scump avand in vedere ca vreau sa schimb si placa video cat de curand si sa bag una mai buna si dupa rami ink 2gb deci nu prea imi permit E4400 oricum sper sa se vada f bn diferentza intre ce am eu am athlon 1.7 si E2160:???:
|
E diferenta de la cer la pamant.E2160 in primul rand e dual core bazat pe tehnologia core 2 care e cea mai tare.La video cand iti faci upgrade sa nu iti iei tot pe agp ci pe pci-express ca doar suporta placa de baza si ai o gama extrem de larga de unde alege.Cu acet proc(E2160) poti sa iti iei si o placa video 8800 sau 2900Xt ca nu va fi limitata.
|
Quote:
|
cu rami ce pot face ca am 1gb ddr dar e din 2 bucati....si pe placa recomndata de tine si pe care o s-o cumpar sigur nu am decat 2 sloturi de rami si vreau sa pun 2gb si nu prea vreau sa ma complic ca sa scot rami mei actuali sa ii vand si sa cumpar altii etc....oare pot sa pun ramii mei si sa mai cumpar rami ddr2 pt sloturile alea merge asa si daca da zimi te rog de pe site niste rami 1gb sa vad pretu ca pote imi iau maine si rami sa am 2gb:D
|
2x1gb , aprox 140 ron, cu radiator ... incearca aici : www.pcgarage.ro . Foarte tari baietii :wink:
|
Quote:
|
|
eu va recomand shopit la cumparaturi:) am luat de vreo 2 ori
|
pcfun.ro mi s-au parut cei mai seriosi. am dat comanda la ei si a doua zi m-am trezit cu coletul la usa. nu ca mediadot. ma suna luni seara (ca au produsele care le comandasem) si cand ma duc la ei(adica marti la pranz) ... pai ca au avut nu stiu ce problema si ca nu le-au mai adus
|
pcfun sunt foarte seriosi dar si mediadot e o firma serioasa.Am comandat de la ei si totul a fost ok.Firme serioase mai sunt Soliton Computers,PCGarage ,PC-Coolers ,stascomputers,etc
|
Nu prea as recomanda mediadot ! Numai de rau am auzit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:09. |
- Copyright 2026 4Tuning