![]() |
Re: Runda 1
mirceasilvyu este al 13-lea jucator :D si participa, ce ai man cu mircea? Suntem 16 ai uitat!
|
Quote:
|
ii rog pe cei care mi'au trimis masinile sa posteze aici, alaturi de mailul de pe care mi'a fost trimisa! underground, tu mi'ai trimis'o?
in afara de: cannonball dany2good4u fear lovenady mirceasilviu reme s0r1n skelter mai e cineva care mi-a trimis? |
Quote:
doar 8 au trimis lurarile? dinu_daniel_florin,asta e mail-ul meu.eu ma numar printre cei care au trimis lucrarea. |
Quote:
|
si ce facem? stam la nesfarsit sa ii asteptam? Daca nu au trimis inseamna ca nu e nici un interes, nu?
|
nu, nu ii asteptam la nesfarsit, astept sa vad ce zice underground, pt ca el a comentat ca nu fac poll'ul si tocmai de la el nu am primit niciun mail...
|
underground, la 8 o sa fie poll'ul facut, nu inteleg de ce comentezi aiurea, daca nici macar nu trimiti lucrarea...
|
Momentan nu sunt acasa masina a fost trimisa !!! pe id-ul de la profil cu adresa @yahoo.com !!!Si nu cmentez deloc aiurea daca a-ti spune parerea si dezamagirile e aiurea atunci prefer sa comentez aiurea decat sa tac!
|
nu am primit nimic de la tine... adresa e cea de la profil
|
mailul a fost trimis pe id-ul de la profil cu adresa @yahoo.com imposibil sa nu-l fi primit
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:29. |
- Copyright 2026 4Tuning