![]() |
Re: 18 - 26 ani, CUM FACI BANI ?
Quote:
|
Quote:
MC este o firma mare ... ce s-a impus foarte bine in Romania ... Intai se face un esantion pt a se observa CAT de recunoscut e MC-ul in zona respectiva, se vor da cateva mostre locuitorilor ... daca mai mult de 75% apreciaza produsul, atunci directorul comercial va deschide SINGUR o franciza acolo ;) nu va merge ideea asta ;) chiar daca investesti tu 50k, MC-ul are un renume si vrea sa nu aibe pierderi ;) |
ma daca vreti bani si sunteti destepti si aveti un 30 mi euro de investit luati un proiect european
|
Quote:
Da, man inteleg asta, dar trebuie sa intelegi ca aici eu as pierde nu MC...din cauza ca eu investesc banii.;) Si eu sunt 90% sigur ca la mine in oras...unde oamenii mananca de rup la tot felul de fast-fooduri obosite ceva gen MC ar avea succes. Si nush daca exista cineva care sa nu fi auzit de McDonalds...:rolleyes2 |
Quote:
tocmai ca nu avem =)) |
Si chiar daca aveam nu-i investeam :))))
|
pai de ce sa nu-i investesti,mai bine cumperi o masina care in 5 ani nu mai primesti nici jumatate, asa investesti si castigi, dar tre sa te duca mintea safaci un proiect bun si sa fie acceptat de UE.......si sa ai ceva pile in politica
|
Quote:
|
Quote:
imobiliarele inca mai merg bine... |
dap deja am deviat....muuuult de la subiect......scuze
|
Quote:
Mai e profitabil sa-ti faci un call-center in ziua de azi. |
si uite asa aici ies micii afaceristi! :)) unu MC,altu fura cupru maine petrol=))) , altu are papagal si vinde ap case =))) altii se uita si rad de noi plm asta ae viata ! :)
|
Eu in vara "lucram" ca antrenor de tenis,munca nu tocmai grea,mai putin cand trebuia sa stai 4 ore in picioare si sa dai din gura incontinuu,acum ii inteleg pe profesori de ce se enerveaza cand nu sunt atenti elevii.
Si plata.....sa zicem ca mi-am permis sa imi cumpar un cd-player dupa o saptamana cu 5-6 ore de munca pe zi. |
Quote:
Poate va faceti put in spatele casei :p Ehh...si ca sa facem bani nu tre sa ne pierdem timpul...ceea ce facem toti cel mai bine :D |
Quote:
La o adica ... ce ne fwte pe noi ca se uita lumea si rade de noi ? Poate din o chestie de genul se trezesc unii copii, care habar nu au ce inseamna munca adevarata. ;) Cei care se sperie de munca ... sunt fraieri la o adica ... daca pui mana pe o carte sa inveti ceva ... te angajezi repede undeva si iti scoti niste bani legali ... daca vrei sa faci si ceva "manarii" pt un venit in plus ... dc nu ? Tu cu ideile astea ale tale ce vrei sa incurajezi ? Lenea si prostia ?.... Si mai cereai inainte drepturi de UE ... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning