![]() |
Re: Skoda RS TFSI by DimSport
Quote:
totul a fost lejer...iar camera era godo...la ce s-a ajuns dupa...nu a fost nimic aranjat...pur si simplu a fost o chestie de moment...nu eu am inceput sa scriu! bafta. p.s.te astept...daca vrei...sa reeditam ultimul suc ;) |
inca o victima mai importanta de 1340 kg, rwd, 264 cp, 2.0 turbo, respectiv un opel gt.
|
Ala sigur avea o problema la volan... :-)
Un mic tuning il duce la 310cp si 450nm. http://eds-motorsport.de/_eds_/index.htm |
Quote:
|
Chiar asa. Cine a zis ca are tuning?
SE POATE FACE TUNING. Doua notiuni diferite zic eu. Cu toate ca n-ar trebui sa aiba nevoie pt. Yoda, doar daca intre timp Yoda n-a ajuns pe la 300cp fara sa ne zica. |
Quote:
p.s.cum trage masina? de 240 sau 300 ?! ;) |
Quote:
ideea e ca ne-am dat, pe 1 si 2 a fost in fata (rwd) iar pe 3 l-am depasit si am inceput sa ma duc! sincer nici eu nu prea ma asteptam la acest rezultat, dar sunt bucuros oricand sa reeditez cu acest gt sau cu oricare altul, stock sa fie! :) |
yoda, zi-ne ma cati cai ai :D :D . 64 visinii sau 400 albastri :P
|
Quote:
|
lasa-i pe aia visinii ca ai vazut ca nu sunt vazuti in trafic, zi-ne de aia albastri ca aia sunt interesanti. Nu te da la fund.
|
Quote:
p.s.vezi ca nu joc cu echipa adversa....adica nu-mi place sa ma dau la fund :-P p.s.1 LA MULTI ANI CEKY!!!!!!!:D |
Quote:
|
Quote:
fac ambreiajul si vedem dupa. ;) |
AlecsM: pentru tine avem un Seat Cupra galben, macar sa fie de la egal la egal.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning